Stiinta & Tehnologie

Apar detalii despre Nokia 7100s Supernova

Nokia lucreaza la un nou terminal din gama SuperNova , serie de telefoane care a fost recent lansata in vara lui 2008.

In acest moment, numele telefonului este cunoscut ca fiind 7100s, dar se prea poate ca denumierea finala sa fie alta.

Detalii tehnice

Seria SuperNova de la Nokia este compusa din telefoane entry-level . In acest caz, modelul 7100s va fi si el un telefon low-range. Totodata, terminalul este un slider care va avea interfata de utilizatorul S40 a sistemului de operare Symbian.

Nu se stie cat de mare va fi ecranul, dar acesta va avea rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 262.000 de culori. Totodata, Nokia 7100s va fi un telefone tri-band care va functiona in retele GSM (900/1800/1900MHz) si va avea o camera foto modesta de doar 1,3 megapixeli, fara flash sau autofocus.

Poate si multimedia

Nokia 7100s SuperNova va avea player muzical compatibil cu formatele MP3 si player video. Telefonului nu ii va lipsi nici radioul FM din dotare. La capitolul conectivitate, acest model Nokia va dispune de slot pentru card microSD, Bluetooth 2.0 si USB, ambele versiunea 2.0.

Pentru ca este un terminal entry-level, Nokia 7100s nu va dispune de 3G si va suporta doar conectivitate EDGE. Telefonul vine cu suport FlashLite 2.1.1, Java MIDP 2.0 si browser-ul web Opera Mini preinstalat.

Zvonurile spun ca Nokia 7100s va costa in jur de 280 dolari americani. Din pacate nu se stie data oficiala lansarii acestui telefon.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea