Stiinta & Tehnologie

#angry birds #smartphone # aplicatii jocuri # transformers angry birds # aplicatie telefon

Angry Birds intra in era robotica. Uite in ce se vor transforma pasarile nevrotice!

Jocul Angry Birds, unul dintre cele mai populare de pe telefoanele inteligente, va primi o noua infatisare. Pasarile nevrotice de pe telefonul tau vor face primul pas spre era robotica imbratisand masca eroilor din Transformers.

Stirea a fost facuta publica de compania Rovio, responsabila cu lansarea "pasarilor furioase" pe telefoanele mobile. De aceasta data, personajele vor fi AutoBirds si Deceptihogs, dupa modelul Autobots si Decepticon din "Transformers".

Seria a patra a fimului "Transformers" va fi lansata in vara acestui an, iar creatorii jocului spera sa revitalizeze interesul publicului cu aceasta aplicatie modificata. Cu toate acestea, Rovio nu a facut publica data la care versiunea noua a jocului va putea fi descarcata.

Nu este primul face-lift suferit de popularul joc de pe smartphone-uri: personaje din Star Wars si Epic au fost adaptate in trecut la imaginea pasarilor nevrotice de pe telefoane.

Foto: cnet.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea