Stiinta & Tehnologie

#salt #iphone #palm pre #angelina jolie

Angelina Jolie: "Imi place Palm Pre"

O reclama mai buna nici nu se putea. Angelina Jolie a declarat ca terminalul Palm Pre este mai bun decat iPhone-ul.

Informatiile vin de la publicatia Examiner care a scris ca faimoasa actrita a vorbit despre Palm Pre in timpul unor filmari.

Declaratii indirecte

Unul din asistentii de productie aflati pe platourile de filmare ale peliculei “Salt” a declarat ca a discutat cu Angelina Jolie despre noul ei telefon mobil care s-ar parea este un Palm Pre. Asistentul declara ca in mare Jolie a spus ca ii place mai mult software-ul Palm-ului decat cel al iPhone-ului.

“Nu am vorbit prea mult, in jur de doua minute, dar a spus ca software-ul e mai intuitiv si chiar daca butoanele nu sunt destul de mari se poate tasta usor”, a declarat aceasta.

Totusi, in prezent nu se stie daca Angelina Jolie chiar detine un terminal Palm Pre . Data de lansare a telefonului nu este nici ea cunoscuta, dar este posibil sa fie disponibil din luna mai 2009.

Specificatii tehnice Palm Pre

Palm Pre are un ecran de 3,1 inch, sensibil la atingere cu o rezolutie de 320 x 480 px. In plus partea de jos a ecranului suporta "gesturi", adica miscari ale degetelor precum telefonul Apple, iPhone.

Modelul este un slider care dispune si de tastatura QWERTY completa. Telefonul ruleaza platforma recent dezoltata de Palm, webOS, dispune de un procesor mult mai bun, despre care compania spune ca are o putere foarte mare. Memoria interna a lui Palm Pre este de 8 GB.

Telefonul are camera foto de 3 MP cu flash LED si focus fix. Palm Pre are slot pentru mufa stadard de casti audio de 3,5 mm si suporta conectivitate EV-DO ( Evolution -Data Optimized), WiFi 802.11b/g, are receptor GPS si Bluetooth cu A2DP.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea