Stiinta & Tehnologie

#device #android #google mobile #andy rubin # device android

Andy Rubin: "3,7 milioane de device-uri Android, activate in weekend-ul Craciunului"

Andy Rubin , Senior Vice Presedinte al Departamentului Mobil al Google, a confirmat, zilele trecute, pe Twitter, un numar record de device -uri cu sistem de operare Android activate, in doar doua zile - 24 decembrie si 25 decembrie. Este vorba despre 3,7 milioane de telefoane si tablete, potrivit BGR.

Informatia pe care Andy Rubin a publicat- o pe Twitter vine la o saptamana dupa ce reprezentantul Google a publicat, tot pe reteaua de socializare, o informatie potrivit careia Android are 700.000 de activari zilnic, lucru despre care a scris si HIT.ro.
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Potrivit companiei de analiza Flurry Analytics, in weekendul Craciunului Au ">au fost activate 6,8 milioane de device-uri Android si iOS (Apple). Daca informatiile lui Rubin sunt corecte, inseamna ca Android-ul a depasit weekendul trecut iOS ca numar de activari (Apple ar fi activat 3,1 milioane de dispozitive cu iOS, fata de 3,7 milioane device-uri cu Android).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea