Stiinta & Tehnologie

America's Got Talent devine joc pentru mobile

america's got talent va fi disponibil in varianta de joc pentru telefoanele mobil in urma unui parteneriat dintre FremantleMedia Enterprises si Player X, companie dezvoltatoare de continut pentru dispozitivele mobile.

Titlul este inspirat din show-ul televizat America's Got Talent care este difuzat pe postul de televiziune NBC si realizat de SyCo si FremantleMedia North America.

Drepturi depline

Parteneriatul intre cele doua parti da dreptul companiei Player X realizeze o versiune de joc pentru telefoanele mobile care va fi distribuita in America si Canada prin operatorii locali de telefonie mobila.

"Suntem fericiti sa lucram cu un partener atat de talentat ca Player X. Modul de joc nou propus de acestia ajunge la acelasi nivel cu energia, originalitatea, actiunea si chiar ciudatenia show-ului televizat", a declarat Olivier Delfosse, Senior Manager, Interactive al FMNA.

Puzzle muzical

Jocul va fi un puzzle muzical care are aceasi actiune ca a show-ului televizat, acela de a gasi talente muzicale. FME si Player X nu sunt la prima colaborare, acestia au mai lucrat si la proiecte ce includeau show-uri TV ca Family Fortunes, The Price Is Right, Sale of the Century si Blockbusters.

"Suntem incantati sa lucram cu FME cu unul din cele mai de succes emisiuni telvizate, mai ales ca am mai lucrat cu ei pentru lansarea europeana a jocurilor bazate pe show-uri ca Family Fortunes si The Price is Right. Suntem siguri ca America's Got Talent va fi un succes", a declarat Tony Pearce, CEO-ul companiei Player X.

Player X si FremantleMedia Enterprises nu au anuntat inca data de lansare a jocului si nici pretul lui. Este foarte posibil ca utilizatorii romani sa gaseasca jocul disponibil pentru download pe site-urile specializate.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea