Stiinta & Tehnologie

#amazon #telefoane mobile #smartfone

Amazon lucreaza la un smartphone

Amazon se pregateste sa lanseze un smartphone, cu sistemul de operare Android si interfata proprie. Momentan, compania americana achizitioneaza patente tehnologice pentru a evita disputele juridice dupa lansare.

Amazon Kindle, cea mai bine vanduta tableta dupa iPad, i-a convins pe sefii Amazon ca pot intra cu succes si pe piata telefoniei mobile, cu un smartphone Android.

Primul pas al Amazon este asigurarea unui portofoliu de patente ce ar proteja telefonul de procesele pe care le-au infruntat alti producatori, scrie TheVerge.com.

Avantajul Amazon in lansarea unui smartphone consta in interfata Android Kindle, care ar suferi doar mici modificari pentru un telefon, alaturi de magazinul de aplicatii, carti si muzica.

Nu se stie deocamdata nimic despre momentul lansarii, dar ne putem astepta la un pret mai mic fata de concurenta, avantaj ce a adus la vanzari foarte mari ale tabletelor Amazon Kindle.


Sursa foto: T3.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea