Stiinta & Tehnologie

#samsung galaxy s5 #lansare samsung galaxy s5 # samsung s5 romania # pret galaxy s5

Am testat pentru tine! Noul Samsung Galaxy S5 este in Romania

Mult-asteptatul Samsung Galaxy S5 a ajuns astazi oficial in Romania. Un telefon sic, perfect pentru persoanele active, mereu in miscare, care au un stil de viata dinamic.

Samsung Electronics a adus astazi în România ultima generație a GALAXY S, noul GALAXY S5, care, alături de dispozitivele purtabile Gear 2 și Gear Fit, aduce inovația relevantă în viața de zi cu zi a utilizatorilor, oferindu-le noi experiențe la puterea a 5-a. 

„Samsung acordă o atenție deosebită inovației, oferindu-le consumatorilor produse care să se integreze în stilul lor de viaţă și care să corespundă așteptărilor lor. Am remarcat că utilizatorii își doresc un design inovator, dar și practic, vor cea mai bună și mai ușor de folosit cameră foto și o conectivitate rapidă. Samsung a ținut cont de toate acestea când a creat GALAXY S5, dispozitivul care redefinește rolul smartphone-ului în viața noastră”, a declarat Alexandru Munteanu, șeful diviziei Telecom al Samsung Electronics România.

Noul GALAXY S5 îmbină perfect funcțiile avansate ale camerei foto cu cea mai rapidă conectivitate, dar și cu instrumente de fitness special dezvoltate și funcții sporite de protecție a dispozitivului, astfel încât utilizatorii să fie în permanență activi.

O camera foto adaptata pentru fotografii in miscare

Cu Galaxy S5, momentele sunt mai ușor de surprins. De ajutor este camera de 16 megapixeli și interfata ce ofera posibilitatea de a fotografia, edita și împartași conținutul mult mai ușor. GALAXY S5 vine cu o noutate absolută în ceea ce privește camera foto, cel mai rapid auto focus de pe piata, de pană la 0,3 secunde. De asemenea, noul Samsung are incorporata si tehnologia HDR, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a realiza imagini la cea mai bună calitate indiferent de condiții.

Samsung GALAXY S5 aduce și cele mai rapide conexiuni datorită funcției Download Booster, ce permite creșterea vitezei de download prin folosirea Wi-Fi și LTE simultan, oriunde s-ar afla utilizatorii.

Vrei sa slabesti? Te ajuta smartphone-ul! 

Funcția S Health 3.0 le oferă utilizatorilor posibilitatea să se mențină în formă, ținându-i în permanență la curent cu informații despre starea lor fizică, cu ajutorul mai multor instrumente, precum pedometru, istoricul dietelor și exercițiilor și, ca noutate, un sistem prin care pot afla ritmul cardiac.

Versi mereu cafeaua pe telefon? De data aceasta nu trebuie sa-ti faci griji ca smartphone-ul tau se va strica. S5 este rezistent la apa si praf, asa ca poti sta fara grija.

Pentru multi utilizatori de smartphone, o mare problema este epuizarea rapida a bateriei, mai ales cand sunt deschise mai multe aplicatii simultan. Oficialii Samsung sustin ca acesta nu va mai fi po problema. De asemenea, consumul bateriei poate fi redus semnificativ în cazuri de urgență, datorită modului Ultra Power Saving ce preschimbă display-ul în alb/ negru și închide toate aplicațiile nefolosite. GALAXY S5 completează stilul fiecărui utilizator, datorită design-ului modern și unei varietăţi de culori - Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue sau Copper Gold.

La fel ca si iPhone 5S, pentru a oferi mai multă siguranță informațiilor utilizatorilor, GALAXY S5 vine cu posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner, ce permite în același timp garanția efectuării unor plăți sigure.

Despre Galaxy S5 ar mai trebui sa stii ca are o capacitatea de stocare de 16 - 32GB, la care se adauga posibilitatea introducerii unui card micro SD de pana la 128 GB. Sistemul de operare este Android KitKat, versiunea 4.4, customizat cu interfata TouchWiz, care poate fi intalnita pe toate telefoanele Samsung, iar conexiunea Wi-Fi este de doua ori mai rapida decat la telefoanele obisnuite. De asemenea, S5 dispune si de conectivitate LTE.

Unde gasesti noul GALAXY S5

Samsung GALAXY S5, Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit vor fi disponibile pe piața locală în cursul lunii aprilie, în rețele partenerilor Samsung. In oferta Orange, telefonul costa de la 249 de euro, cu abonament Pantera 55 pe doi ani si ajunge la aproximativ 700 de euro, fara abonament. In oferta Vodafone, Galaxy S5 costa de la 199 de euro la abonamentul Red 59. Smartphone-ul nu a fost inca inclus in oferta Cosmote. De asemenea, noul Samsung este disponibil pentru precomanda pe Emag.ro si Quickmobile.ro la pretul de aproximativ 700 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea