Stiinta & Tehnologie

#bitdefender #dual sim # android 4.0 #allview p6 stony #android icd

Allview P6 Stony, smartphone romanesc dual-SIM cu ecran HD

Allview a lansat P6 Stony, un nou smartphone romanesc cu specificatii excelente, ce include un ecran mare, un procesor puternic si functionalitate dual-SIM.

Noul Allview P6 Stony este un smartphone cu procesor dual-core si cu ecran Super AMOLED de 4,65 inci cu rezolutie HD 1280x720 pixeli. Telefonul are un design deosebit si ofera si functionalitate dual-SIM.

La doar o luna dupa lansarea Allview P4 Duo, primul smartphone romanesc dual-SIM cu ecran Super AMOLED, compania brasoveana revine cu un nou model, cu specificatii si mai bune.

Allview P6 Stony ruleaza sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, cu interfata optimizata Allview Berry si ofera o camera foto de 8 megapixeli si o camera frontala de 1 MP, potrivit Gadget.ro.

Utilizatorii telefonului Allview dual-SIM beneficiaza si de protectie antivirus Bitdefender, iar spatiul de stocare de 4 GB poate fi extins prin card microSD pana la 32 GB.

Pachetul Allview P6 Stony include si un card extern de 16 GB si va fi disponibil la sfarsitul lunii noiembrie, la un pret de 1499 lei.

Fondata in urma cu 10 ani, Allview este o companie brasoveana care produce telefoane si alte electronice, inclusiv tablete, notebook-uri si gadgeturi GPS.

Sursa foto: Yoda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea