Stiinta & Tehnologie

#allview #mobil #dual sim

Allview F2 Crony – un nou telefon Dual SIM cu ecran tactil

allview F2 Crony este un telefon Dual SIM putin costisitor, prevazut cu camera foto de 3MP si suport pentru conexiune WiFi care va putea fi cumparat din magazinele de specialitate din tara noastra incepand cu sfarsitul lunii martie. Ecranul touchscreen de 3 inch ofera o interfata cu 3 ecrane virtuale, fiecare dintre ele putand fi personalizat cu diverse widget-uri.

Cele mai importante functii ale telefonului sunt dispuse pe o bara de meniu interactiva iar pentru mai multa flexibilitate telefonul este dotat cu o tastatura QWERTY dar si cu una alfanumerica, ambele reprezentate virtual pe ecran, potrivit www.go4it.ro.

Memoria interna a telefonului poate fi extinsa cu pana la 16GB, atasand un card de memorie microSD. In privinta suportului pentru multimedia, F2 Crony dispune de radio FM, camera foto de 3.2 MP cu blitz, media player si aplicatie de inregistrare audio si video. Conectarea diverselor accesorii este facilitata prin conexiune Bluetooth 2.0, cu A2DP.

F2 Crony permite conectarea la internet prin reteaua WiFi, dau fosind conexiune GPRS si EDGE.

Telefonul este dotat si cu o aplicatie de mesagerie instant denumita eBuddy, ce permite comunicarea prin retelele Yahoo!, MSN, AIM si Google Talk. Colectia de aplicatii oferite de telefon poate fi extinsa accesand magazinul Allview.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea