Stiinta & Tehnologie

#Alfa Romeo 4C #festivalul vitezei goodwood #alfa romeo editie limitata

Alfa Romeo 4C va debuta la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Festivalul Vitezei de la Goodwood se apropie cu pasi repezi si Alfa Romeo a anuntat planuri de lansare a noului 4C la evenimentul anual.

Alfa Romeo 4C va veni in editie limitata si va fi disponibil exclusiv in culorile "rosu alfa" sau "alb carrara". Noua masina va avea faruri LED, accesorii din fibra de carbon, difuzor spate de culoare neagra si jante cu dimensiuni de 18 sau 19 inci din aliaj usor.

Schimbarile la interior sunt limitate, dar includ scaune sport imbracate in piele Alcantara, o insigna cu numarul modelului din editia speciala si cusatura contrastanta, cu ata rosie, pe modelele cu exterior "rosu alfa".

Sub capota, Alfa Romeo 4C are un motor de 1.75 litri in patru cilindri cu 240 CP si un cuplu de 350 Nm. Puterea este trimisa rotilor din spate cu ajutorul unei transmisii cu dublu-ambreiaj si diferential cu alunecare limitata. Masina poate accelera de la 0-100 km/h in numai 4.5 secunde si poate atinge o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea