Stiinta & Tehnologie

#camera foto #slot #memorie #dual sim #alcatel #sim #Android 4.1 Jelly Bean #One Touch Star

Alcatel anunta modelul One Touch Star

Alcatel isi imbogateste gama One Touch cu modelul One Touch Star, care ar putea fi prezentat oficial la sfarsitul lunii februarie, in cadrul Mobile World Congress 2013 de la Barcelona, conform mobilissimo.ro.

Alcatel One Touch Star este un model care va fi disponibil in doua variante: cu un singur singur slot pentru cartela SIM, respectiv cu dual SIM. Modelul, care ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, are parte de un ecran tactil de 4 inci, cu rezolutia de 480 x 800 pixeli, procesor dual core de 1 GHz, 512 MB RAM, dar si de doua camere foto. Una dintre ele este amplasata frontal, iar cealalta este dispusa in partea din spate a telefonului si poate captura imagini la o calitate de 5 megapixeli.

Memoria interna a telefonului este 4 GB, insa poate fi extinsa cu ajutorul unui slot microSD. Pretul anuntat de producator pentru modelul Alcatel One Touch Star este de 234 de euro.

Sursa foto: androidworld.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea