Stiinta & Tehnologie

#rezolutie #preturi mici #alcatel #smatphone #One Touch Snap #One Touch Snap LTE

Alcatel a prezentat la Barcelona doua noi smartphone-uri cu Android

Alcatel a prezentat in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2013 de la Barcelona doua noi smartphone-uri echipate cu sistem de operare Android, destinate persoanelor cu venituri medii: One Touch Snap si One Touch Snap LTE.

Alcatel One Touch Snap vine echipat cu versiunea de Android 4.2, procesor quad-core cu frecventa de 1,2 Ghz si 1 GB memorie RAM. Desi dispozitivul beneficiaza de un ecran generos cu diagonala de 4,5 inci, rezolutia acestuia este modesta: 960 x 540 pixeli. Noul One Touch Snap are parte de o memorie interna de 4GB, care poate poate fi insa extinsa cu ajutorului slotului de card MicroSD. Pe lista cu dotari mai figureaza doua camere foto (de 8 megapixeli, respectiv 1,3 megapixeli) si conectivitate WiFi.

In cazul celuilalt dispozitiv, ecranul este mai mare (diagonala de 4,65 inci), in schimb rezolutia oferita este mai scazuta: 854 x 400 pixeli. Camera de 1,3 megapixeli intalnita la modelul anterior a fost inlocuita cu una de 2 megapixeli, iar procesorul este mai rapid (1,4 Ghz).

Alcatel One Touch Snap va fi disponibil in magazine incepand cu luna aprilie. In schimb, Alcatel One Touch Snap LTE va putea fi cumparat din luna iulie. Preturile celor doua telefoane inca nu au fost comunicate.

Sursa foto: cnet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea