Stiinta & Tehnologie

#smartphone #iphone

Ai toate motivele sa consideri ca iPhone-ul este smartphone-ul performant pe care sa ti-l doresti

In goana dupa dotari de tip telefoane smart de ultima generatie lumea se imparte intre fani ai iPhone-urilor sau Samsung-uri. Marea batalie tine de ceea ce considera fiecare ca poate fi un plus in modul de functionare a telefonului, tine de design si de cum cucereste un brand publicul. Indiscutabil sunt aspecte pro si contra pentru ambele, dar astazi ne oprim la iPhone si laudam aspectele ce fac din acestea telefoane de dorit.

 

Androidul este net superior fata de iOS

Exista aici o controversa caci multi se grabeau sa spuna ca Androidul e mai degraba un moft si ca de fapt nu ruleaza atat de bine. Gresit. Intocmai pentru ca este bun si pretul sau este poate unul mai ridicat, dar se justifica.

Design elegant

Cand vine vorba de aspectul unui telefon se intregeste tabloul multumirii sa spunem pentru utilizator. iPhone-urile sunt negresit elegante si cu un design placut. Nu dispun de umflaturi in zona mufelor sau la camera, are linii perfect finisate si materialele folosite sunt dintre cele calitative – se vede asta si cu ochiul liber.

Afisarea culorilor este de asemenea de apreciat

Sunt tonuri naturale de altfel si nu mega saturate cum se intampla in cazul altor marci de telefoane.

Sunetul este impecabil

Cu castile EarPods care primesc de altfel un review excelent din partea publicului. Difuzorul si microfonul de la iPhone sunt ofera o claritate aparte. Bass-ul este de asemenea unul nemaiuzit. Iar daca este sa vorbim despre claritate atunci si la partea foto-video se poate aminti despre aceasta caracteristica. Camera principala dar si cea secundara sunt impreuna cele care redau calitatea dorita.

Viteza cu care ruleaza – inca un punct in plus

Stii ca daca ai mai multe aplicatii care ruleaza pe fundal modul in care functioneaza telefonul inseamna un randament tot mai scazut. Insa nu acelasi lucru se poate spune despre iPhone. Acesta nu da semne ca este afectat de aplicatiile deschise chiar si cand sunt 10-15.

Apple Pay

Aceasta metoda de plata prin intermediul unui smartphone este simplu de utilizat. Aceasta poate stoca chiar si carduri de fidelitate. Pentru cei care isi doresc sa fie practici atunci acest aspect la iPhone-uri este de asemenea un motiv de apreciat.

Lista aspectelor pentru care acest tip de smartphone este considerat primul in topul preferintelor poate continua cu multe alte detalii. Tine si de o perceptie personala. Trecem insa si la partea de intretinere a unui smartphone de acest gen. Iata despre ce este vorba:

Husele de protectie

In zilele noastre husele de protectie nu mai sunt doar cele care indeplinesc nevoia de protectie, ci tin cont de stil si design. Astfel, vei gasi huse iPhone 8 Plus si pentru toate tipurile in magazinele de specialitate. In functie de stilul tau si de preferinte vei putea opta pentru acele huse cu rol multiplu, cele care tin praful la distanta, antisoc, antizgarieturi, antiamprenta etc.

Pentru a nu-ti limita optiunile incearca gama de la www.stifler.ro, magazin dedicat acestei nise. Ai parte de calitate si varietate.

Opteaza pentru aplicatii inteligente

Sunt cele care iti reduc din consumul de energie, care regleaza luminozitatea si inchid automat si acele aplicatii ce iti raman pe fundal. Cu alte cuvinte iti eficientizeaza modul in care folosesti resursele smartphone-ului.

Una dintre situatiile neplacute este legata de bateria telefonului. iPhone-ul nu este un smartphone ieftin astfel ca vei dori sa ai grija de el. Opteaza pentru o baterie externa si nu permite sa il epuizezi pana cand sa ii oferi o incarcare noua. Sau mergi pe varianta de incarcare wireless, mai practica de altfel, insa in acest sens trebuie sa iti achizitionezi un incarcator specific acestei metode.

Alte accesorii

Daca esti pasionat de gadget-uri in general atunci dotarea telefonului cu tot felul de accesorii va fi o placere. Vei regasi la stifler.ro in functie de tipul de iPhone detinut o serie de gadget-uri care sa te incante. De la banderola pentru sport ce include si o husa de protectie pana la cabluri USB si organizator de cabluri, vei gasi o sumedenie de lucruri interesante.

Fara indoiala ca fanii iPhone stiu sa aprecieze calitatea acestuia astfel ca masuri de precautie pentru o astfel de investitie o reprezinta desigur o husa de calitate mai intai de toate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea