Stiinta & Tehnologie

#fisa permis auto #obtinere permis auto

Ai nevoie de fisa pentru permis auto? Afla ce trebuie sa faci inainte sa te prezinti la clinica

O masina ne poate fi de mare folos atunci cand trebuie sa ne deplasam dintr-un loc in altul, insa pentru a obtine un carnet de conducere, avem nevoie de mai multe documente, precum fisa pentru permis auto. In trecut, obtinerea acestui act putea dura zile intregi, insa acum exista o varianta simpla si la indemana oricui.

Daca ai nevoie de fisa permis auto, nu mai este nevoie sa astepti la cozi interminabile, ci poti merge la o clinica autorizata care iti va elibera acest document in regim de urgenta. De exemplu, Standard Med este un centru medical care iti pune la dispozitie servicii profesioniste, astfel incat vei putea obtine fisa pentru permis auto in maximum o ora si jumatate de la completarea formularelor. Pe Fisamedicala.info vei gasi toate informatiile despre aceasta clinica, insa inainte de a te prezenta la Standard Med pentru a efectua analizele, este necesar sa te asiguri ca ai asupra ta urmatoarele documente:

  • Cartea de identitate, in original si copie (cetatenii straini au nevoie de carte de rezidenta, permis de sedere si certificat de inregistrare insotit de pasaport);
  • Persoanele care urmeaza scoala de soferi au nevoie si de fisa de scolarizare;
  • Dovada platii contravalorii permisului de conducere (in valoare de 68 de lei) care poate fi achitata la trezorerie, online sau prin mandat postal;
  • Adeverinta de la medicul de familie, in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
  • Daca ai probleme de vedere, va trebui sa te asiguri ca ai la tine ochelarii;
  • Candidatii diagnosticati cu diabet sau boli ale inimii trebuie sa aiba asupra lor si o scrisoare de la medicul diabetolog/cardiolog, in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca sunt apti pentru a conduce.

Cand este obligatorie fisa pentru permis auto?

Va trebui sa obtii acest certificat atunci cand urmezi cursurile unei scoli de soferi sau ti-a expirat permisul si vrei sa il reinnoiesti.

Cand nu vei avea nevoie de fisa pentru permis auto?

Acestea sunt situatiile in care fisa medicala nu este obligatorie:

- daca permisul a fost pierdut;

- in cazul in care permisul a fost furat;

- atunci cand permisul a fost deteriorat;

- daca titularul permisului si-a schimbat numele.

Ce valabilitate are fisa pentru permis auto?

Acest document are o valabilitate de 6 luni de la data emiterii sale si poate fi utilizat la nivelul intregii tari, indiferent de locul in care a fost eliberat.

Ce analize medicale trebuie sa efectuezi pentru a obtine fisa permis auto?

Atunci cand vrei sa obtii fisa pentru permisul auto, trebuie sa efectuezi investigatii medicale la urmatoarele specialitati:

- psihiatrie (aviz psihologic);

- medicina interna;

- ortopedie;

- neurologie;

- oftalmologie;

- ORL.

Acum ca ai aflat mai multe detalii despre fisa pentru permis auto, daca vrei sa te bucuri de un serviciu profesionist, rapid si avantajos, apeleaza cu incredere la StandardMed! Intra pe www.fisamedicala.info si programeaza-te la clinica.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea