Stiinta & Tehnologie

# achizitie masina #masina second-hand #cumparare masina #masina

Afla ce detalii nu ar trebui ignorate atunci cand cumperi o masina second hand

Sa gasesti o firma de leasing auto second hand nu este deloc dificila, daca stii sa apelezi la firma profesionala, care iti poate aduce masina visurilor tale la un pret competitiv.

Orienteaza-te in multimea de oferte pentru leasing auto second hand

Dispui de o anumita suma de bani si te gandesti ca vei gasi masina dorita intr-un timp foarte scurt. Solutia ideala este gasirea unei firme profesioniste care se ocupa de leasing auto second hand, astfel incat sa stii sigur ca masina pe care o testezi de prima oara este si cea pe care o vei cumpara.

Insa, de cele mai multe ori, gasirea masinii perfecte se dovedeste destul de dificila, chiar daca ofertele de pe internet sunt numeroase.

Odata ce ai gasit o oferta care ti se pare avantajoasa, urmatorul pas este de a-l contacta pe proprietar pentru a stabili o intalnire. Masina are pretul dorit, proprietarul chiar este dispus sa negocieze, masina aparent functioneaza fara probleme, nu are zgarieturi majore, dar, toate acestea se schimba atunci cand mergi sa o verifici intr-un service.

Iar cu astfel de situatii se confrunta tot mai multe persoane. Verificarea masinii in service este un lucru foarte important, insa de cele mai multe ori acesta implica timp si bani cheltuiti de cele mai multe ori fara un rezultat favorabil tie.

Solutia ideala este gasirea unei firme profesioniste care se ocupa de leasing auto second hand, astfel incat sa stii sigur ca masina pe care o testezi de prima oara este si cea pe care o vei cumpara.

Ce detalii sa iei in calcul atunci cand cercetezi piata de leasing auto second hand:

  1. Stabilieste suma de bani pe care esti dispus sa o investesi in masina.
  2. Inainte de a te adresa unei firme pentru a incepe cautarile, decide-te cati bani vrei sa investesti in masina pe care o doresti. Ia in calcul si optiunea unui leasing auto, de cele mai multe ori este cea mai buna solutie pentru toti cei care isi doresc o masina, dar nu dispun de banii necesari pentru a o cumpara.
  3. Documenteaz-te cu privire la modelul de masina pe care il doresti.
  4. Cu siguranta ai in minte un anumit model de masina, asa ca incearca sa te documentezi, chiar si online cu privire la el. Cat de mult consuma, ce cred alti proprietari despre el, cat este de performant, cat costa o reparative in service a acestuia si multe alte detalii care, fie te vor convinge ca ai gasit masina visurilor tale, fie te vor indruma spre un alt model, mai potrivit dorintelor tale.

Istoricul masinii pe care o cumperi este foarte important

Este esential ca datele pe care vanzatorul ti le ofera despre masina sa fie intru totul reale. De la numarul de accidente, pana la numarul de kilometri, eventualele defectiuni ale masinii si multe altele, toate acestea trebuie verificate inainte de a lua o decizie.

Test drive

Testeaza intotdeauna masina pe care urmeaza sa o cumperi, pentru a vedea chiar tu cum merge si daca sunt alte posibile probleme cu ea.

Ce servicii ar trebui sa iti ofere o firma de leasing auto second hand?

O astfel de firma trebuie sa iti asigure, printre altele, o perioada de garantie pentru masina cumparata, un test drive gratuit, precum si garantia kilometrilor reali.

Autogeist.ro este o firma aici care se ocupa cu vanzarea de masini second hand la preturi excelente, astfel incat tu sa faci cea mai buna alegere atunci cand iti cumperi o masina. Vino pe Autogeist. ro, sau in showroomul de peste 100 de autotorisme din Galati si convinge-te singur. Pentru pasionatii de autovehicule, exista Autogeist.

Date de contact:

Telefon: 0740 945 736

Email: office@autogeist.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea