Stiinta & Tehnologie

#volkswagen #Volkswagen Golf 7 #pret Volkswagen Golf 7

Afla cat va costa in Romania noul Volkswagen Golf 7!

Volkswagen a anuntat recent cat va costa in Romania cea de-a saptea generatie Golf. Cea mai ieftina versiune va costa 15.442 de euro (varianta 1.2 TSI de 85 cai putere si echipare de baza Trendline).

Pentru un plus de putere, poti opta pentru versiunea TDI de 1,6 litri si 90 de cai putere, al carei pret va fi de 17.844 de euro. 22.438 de euro costa versiunea cu propulsor 1,2 TSI, 105 cai putere si echipare Trendline. Ambele versiuni au echipare Trendline.

In schimb, cele doua versiuni diesel au preturi de pornire de 17.844 de euro (TDI de 1,6 litri si 90 de cai putere), respectiv 22.438 de euro (propulsor 2 litri, 150 cai putere si echipare Highline).

In varianta standard, noul Volkswagen Golf 7 propune conducatorilor auto dotari precum: aer conditionat, frana de mana electronica, jante de otel de 15 inci, computer de bord, sistem audio cu CD si MP3, servodirectie electromagnetica ce poate fi reglata in functie de viteza, sistem start - stop etc.

Foto: automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea