Stiinta & Tehnologie

#dacia #dacia duster #comanda

Afla cat trebuie sa stai la coada pentru un Duster

Cu circa 60.000 de comenzi de Duster in derulare, Automobile Dacia mareste timpul de asteptare pentru livrare, chiar si in Romania.

Numarul comenzilor aproape s-a dublat, dupa luna iulie, in care au fost comandate 35.000 de automobile Duster .

Cererea tot mai mare de Dacia Duster din Europa de Vest va mari timpul de asteptare si pentru clientii din Romania, in unele cazuri pana la 6 luni.

"Nu avem cum sa avem stocuri prea mari pentru Duster. In Romania se poate astepta intre o luna si jumatate, doua si chiar sase luni pentru un Duster. Totul depinde de versiunea comandata", a explicat, pentru Ziarul Financiar, Mihai Bordeanu, directorul de marketing al marcilor Dacia si Renault in cadrul Group Renault Romania.

Perioada de asteptate depaseste situatia din 2005, cand clientii au fost nevoiti sa astepte trei luni livrarea modelului Logan sedan.

Perioada de asteptare pentru o Dacia Duster a crescut, in Franta, de la sase la sapte luni. Astfel, modelele second-hand care au chiar si 10.000 km la bord se vand cu un pret mai mare cu pana la 3.000 de euro fata de cele noi, conform site-ului caradisiac.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea