Stiinta & Tehnologie

# prezenta mediul online #mediu de afaceri

Afla cat de importanta este prezenta in mediul online

 

Prezenta in mediul online este vitala pentru orice afacere, iar agentia ClickBrainiacs vine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai bune servicii. Optimizare SEO, Pay Per Click, Google Ads, tot ce tine de social media marketing, fiecare dintre acestea se dovedesc a fi utile in pregatirea unei campanii care sa duca orice site pana pe primele pozitii ale motoarelor de cautare. Apeleaza la agentia de marketing online ClickBrainiacs pentru ca afacerea ta sa fie vizibila in fata unui numar cat mai mare de utilizatori.

Optimizare SEO

Aceste servicii includ mai multe solutii si unelte de care ne folosim pentru a atinge performantele dorite de clientii nostri. Auditul SEO este complet gratuit, iar acesta poate reprezenta punctul de plecare al fiecarui proiect. Prin Keyword Research sunt identificati termenii care ajuta orice afacere sa creasca online, iar optimizarea SEO on si off page cuprinde mai multe proceduri utile. Referitor la SEO on page sunt efectuate toate modificarile necesare pentru ca propriul website sa fie perfect functional si eficient, iar la off page sunt incluse cateva tehnici de link building. O modalitate foarte buna de a genera trafic targetat este prin intermediul serviciilor SEO, iar ClickBrainiacs vine cu cele mai bune solutii in acest sens.

Servicii PPC

La fel de utile sunt si serviciile Pay Per Click, iar campaniile Google ADS administrate de agentia de marketing online ClickBrainiacs sunt foarte eficiente. Din nou, puteti incepe prin optarea pentru un Audit ADS care este gratuit, iar in functie de rezultate sa se puna la cale un plan adecvat. Despre Google ADS se stie ca este unul dintre cele mai puternice tool-uri care poate aduce trafic targetat imediat dupa lansarea businessului, fiind modalitatea recomandata pentru aducerea de lead-uri si conversii imediat. Si campaniile de remarketing sunt incluse pe lista serviciilor PPC, iar prin intermediul acestora se readuc pe propriul site utilizatorii care anterior s-au aratat interesati de produsele sau serviciile oferite.

Social Media Marketing

Dezvoltarea unui brand online nu este cea mai usoara sarcina, insa printr-un ansamblu de proceduri atent alese si implementate cu strictete, Clickbrainiacs poate ajuta mult in acest sens. Retelele de socializare sunt foarte populare in ziua de azi, insa gestionarea conturilor aferente unui brand trebuie sa se faca cu profesionalism, in caz contrar bugete serioase pot fi irosite. Astfel, specialistii Clickbrainiacs vin cu cele mai bune solutii in acest sens si pastreaza un echilibru intre bugetele alocate si rezultatele obtinute, astfel incat toti clientii sa fie pe deplin multumiti.

Profita de uneltele gratuite

Nu te costa nimic sa testezi serviciile Clickbrainiacs si, cu siguranta, vei fi convins sa incepi o colaborare de lunga durata care sa ajute la dezvoltarea in mediul online a oricarui brand. Asadar, Auditul ADS este complet gratuit si prin intermediul acestuia poti afla imediat de ce campaniile pe care le-ai mai organizat pana acum nu au dus la obtinerea rezultatelor dorite. In acelasi timp, prin inermediul unei alte unelte gratuite oferte de Clickbrainiacs, auditul SEO, se vor putea identifica motivele principale pentru care propriul site nu se afla in prima pagina Google.

Stop fraudei

Pentru ca Google ADS reprezinta una dintre cele mai importante modalitati de promovare online, exista si multe sisteme prin care platforma sa fie pacalita, iar clientii sa ajunga sa isi piarda bugetele alocate, fara a atinge rezultatele dorite. Din acest motiv specialistii ClickBrainiacs au dezvoltat un software care poate fi oferit oferit ca serviciu si aduce posibilitatea de identificare si stopare a fraudei intalnite in cadrul campaniilor clientilor printr-o solutie eficienta: blocarea afisarii reclamelor robotilor, fie a utilizatorilor rau intentionati , precum competitorii directi. Utilizatorii care sunt identificati ca avand un comportament de tip fraudulent le va fi blocata afisarea reclamelor Google Ads prin excluderea adreselor IP. Acestea din urma sunt excluse automat prin sistemului Google ADS API, iar cu ajutorul raportelor care cuprind adresele IP blocate se poate face o cerere pentru refund la Google ADS Quality Team.

Agentia de marketing online Click Brainiacs lucreaza de peste 7 ani in domeniu si a dobandit experienta necesara pentru a putea livra clientilor cele mai bune rezultate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea