Stiinta & Tehnologie

#dacia #logan #dacia logan2

Afla cand se lanseaza Dacia Logan 2

Francezii de la Renault vor scoate pe piata un urmas al Daciei Logan la sfarsitul anului 2012, potrivit site-ului caradisiac.com care a obtinut o serie de informatii chiar din interiorul grupului Renault.

Logan 2 va veni cu doua variante de caroserie, sedan si hatchback. Noul Logan va fi oferit in doua si trei volume. Logan 2 va fi mai lung, masurand 4,4 metri lungime, fata de 4,25 metri ai primului Logan.

Aceeasi sursa relateaza ca Dacia Logan 2 va avea o motorizare mai puternica. Cea diesel va fi de 110 cai-putere(fata de cei 70 de cai-putere ai actualului model), iar cea pe benzina de 105 cai-putere (fata de 75 cai-putere).

Platforma si trenul de rulare vor fi cele folosite si la modelul Renault Fluence .

Caradisiac.com mai spune ca Dacia Logan 2 urmeaza sa fie expusa la Salonul Auto de la Paris , care va debuta pe 29 iulie 2012. Varianta ce va fi comercializata pe piata franceza urmeaza sa fie fabricata la uzina de la Pitesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea