Stiinta & Tehnologie

#android #smartphone #acer liquid

Acer Liquid cu Android a fost anuntat oficial

Reprezentantii Acer au anuntat recent cel mai nou model de telefon mobil din propria colectie.

Acer Liquid este primul terminal al companiei care ruleaza sistemul de operare Android.

Specificatii tehnice

Noul Acer Liquid dispune de propria interfata de utilizator, masoara 115 x 62,5 x 12,5 mm si cantareste 135 de grame. Modelul este dotat cu un ecran sensibil la atingere de 3,5 inch cu rezolutie de 480 x 800 pixeli si este capabil sa afiseze pana la 265.000 de culori.

Terminalul vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8250 de 768 MHz si ruleaza sistemul de operare Android, versiunea 1.6 ( Donut ). Asemenea altor modele Acer Liquid dispune de accelerometru, sensor de proximitate si de lumina.

La capitolul conectivitate telefonul se prezinta foarte bine avand GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 cu A2DP, USB/miniUSB si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Alte detalii

Camera foto din dotare este de 5 MP cu flash LED, autofocus si functii geo-tagging. Modelul dispune si de player muzical si video, ofera acces direct la Facebook si Flickr si suporta suita de Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote , PDF viewer).

Acer Liquid va fi disponibil in trei variante de culori, alb, negru si rosu si se va lansa pe piata la sfarsitul lunii noiembrie sau inceputului lui decembrie 2009. Din pacate nu se stie data la care telefonul va ajunge pe piata autohtona si la ce pret va putea fi achizitionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea