Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #telefoane mobile #accesorii telefon #ontopgsm.ro #accesorii mobil #decodari telefoane #resoftari #administrare agenda #debranduire

Concurs: Accesorii smart pentru telefonul tau mobil

Iti doresti o husa de piele, eleganta si originala, pentru smartphone-ul tau? Te gandesti de ceva vreme sa-ti iei un incarcator auto pentru telefonul tau mobil? Ontopgsm iti pune la dispozitie produse de marca, originale, la preturi competitive. Inscrie-te la concurs si vei beneficia de un voucher pentru accesoriile tale GSM.
 

Ontopgsm, furnizorul tau de accesorii pentru telefonul mobil


Ontopgsm este o companie cu experienta pe piata de telefoane mobile. Compania pune la dispozitia clientilor sai accesorii originale pentru telefoane, piese, componete si service GSM.

Produsele comercializate de Ontopgsm sunt garantate prin certificate si au preturi avantajoase. Gama de produse cuprinde accesorii GSM originale.
Va oferim o gama variata de accesorii GSM originale de la cei mai mari producatori, precum Nokia, Samsung, HTC, IPhone, Sony Ericsson, Motorola, LG, Siemens. Oferta noastra cuprinde acumulatori telefoane mobile, incarcatoare retea telefoaneincarcatoare auto, handsfree, cabluri de date si cititoare de carduri de memorie, carcase telefoane mobile,   Stylus Pen Nokia, casti cu fir, casti bluetooth, car DVD, car kit, huse si tocuri, display telefoane. Comandati online, simplu, rapid, ieftin!

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie si cu o gama larga de servicii gsm si ne-am impus sa atingem cele mai performante servicii de reparatii la telefoane . De asemenea, daca esti interesat de recuperare agenda si galerie la telefoanele nefunctionale, intra pe ontopgsm.ro.

Poti opta pentru acumulatori, huse si tocuri, carcase, incarcatoare de retea, casti bluetooth , incarcatoare auto, handsfree, car DVD, car kit, display telefoane, cabluri de date si cititoare de carduri de memorie, casti cu fir si multe altele.
 

Cum cumperi pe Ontopgsm.ro


Pentru a beneficia de aceste produse, poti face o comanda in magazinul online Ontopgsm.ro.

Creeaza-ti un cont de utilizator si apoi inregistreaza-te cu adresa email. Dupa autentificare, gaseste produsul dorit si apasa butonul "Cumpara". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. In pagina cosului de cumparaturi ai posibilitatea de a modifica produsele si cantitatile acestora. Mergi la pasul urmator cu butonul "Continua". Vei fi directionat spre o pagina cu informatii despre produsele din cos, adresa de livrare si datele personale. Trimite comanda si vei fi contactat de un consultant de vanzari pentru confirmarea acesteia.

Produsele iti pot fi livrate prin curier sau le poti ridica de la unul dintre sediile firmei. Pentru comenzile mai mari de 249 lei, taxele si asigurarea coletului sunt oferite gratuit.

Ontopgsm iti permite multe modalitati de plata, pentru ca achizitionarea produselor sa se faca cat mai simplu pentru tine. Poti plati prin ramburs la livrarea coletului, in numerar la ridicarea din magazin, prin banca sau la un sediu de firma pe baza facturii proforme.
 

Participa la concurs si castiga un voucher de 50 euro


Participa la concurs si castiga un voucher in valoare de 50 de euro pentru cumparaturile facute pe Ontopgsm.ro. Tot ce ai de facut este sa raspunzi la intrebarea: "Care ti se pare cel mai util accesoriu pentru telefonul mobil si de ce?"


Raspunde la aceasta intrebare printr-un comentariu la articol. Perioada de desfasurare a concursului este 9 martie - 9 aprilie 2012. Premiul va fi acordat in 10 aprilie persoanei cu cel mai interesant raspuns.

Important! Pentru a castiga, adresa de email trebuie sa fie valida.

Premiul este un voucher de 50 euro pentru produse achizitionate pe Ontopgsm.ro. Voucherul are o valabilitate de 2 luni.

La concurs poate participa orice vizitator al site-ului ww.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul sau resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si a rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

Sursa foto: ontopgsm.ro
 

Castigatorul concursului este:

Georgiana Titu

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea