Stiinta & Tehnologie

A rasarit un Anti-iPhone

De ce anti-iPhone? Acest lucru veti putea sa il deduceti din informatiile care vor urma imediat. Dar sa incepem cu inceputul...

Cel mai indicat lucru esta sa incepem cu numele telefonului. Anti-iPhone-ul se numeste de fapt "HOP1800" si este cel mai ieftin telefon mobil fabricat vreodata.

Hop -On did it again!

Poate pentru unii numele "HOP" spune deja ceva, compania producatoare fiind Hop-On, americanii fiind deja cunoscuti pentru stilul de creare de telefoane de acest gen, ieftine si bune de "aruncant".

Dar tot nu am ajuns la ce ne "doare" pe noi cel mai tare, de ce este un anti-iPhone. Atunci cand celebrul telefon de la Apple s-a lansat, a stiut sa ne uimeasca cu ceva trasaturi aparte.

Una dintre ele este ecranul lat de 3,5 inchi, dar bineinteles ca HOP1800 a contracarat cu lipsa cu desavarsire a unui ecran. Mai mult decat atat, HOP1800 este unul dintre cele mai simple telefoane care au fost realizate vreodata.

Anti-iPhone-ul are o singura sonerie de apel si aceea polifonica, functie de vibratie , jack de casti, functie speed dial, buton de blocare tastatura, care totusi este ceva mai "deosebita", pentru ca este inscriptionata cu alfabetul Braille.

Pentru europeni si americani

Hop-On a avut "inspiratia" sa dezvolte acest telefon in doua variante, una pentru Statele Unite ale Americii care va functiona in retele GSM 850 / 1900 MHz si inca una pentru retele GSM de 900 / 1800 MHz din Europa, Asia si restul lumii.

"Chiar daca iPhone-ul este un dispozitiv excelent, ii provoc pe utilizatori sa apeleze pe cineva mai rapid decat ar putea sa o faca prin HOP1800. Lasand la o parte costurile de roaming, HOP1800 este cel mai tare camarad de drum", declara Peter Michaels, CEO-ul Hop-On.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea