Stiinta & Tehnologie

#10 trepte de viteza #masina Lexus #Lexus LC500 #masina

A fost lansata prima masina cu 10 trepte de viteza

Dupa patru ani de munca, japonezii au lansat prima masina cu 10 trepte de viteza. Este vorba despre noul Lexus ce a fost prezentat in cadrul Salonului de la Detroit. Modelul LC500 este o masina sport perdormanta cu aproape 500 de cai putere.

Lexus LC500 arată impecabil, fiind una dintre cele mai promitatoare masini in materie de design. Modelul respecta foarte liniile conceptului LF-LC, din care s-a inspirat. Stopurile masinii sunt foarte subtiri si sunt dotate cu limini LED, care pe timp de noapre creaza imaginea literei "L". Designul este completat de un eleron activ si de jante de 20 sau 21 de inch, din aliaj.

Lexus LC500 este primul model construit pe noua platforma cu propulsie spate a companiei, construita cu aluminiu, pentru a asigura o masa cat mai redusa. Este vorba despre o arhitectura globala, abreviata GA-L, care ar urma sa fie folosita pentru toate modelele premium din Grupul Toyota, potrivit realitatea.net.


Surse foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea