Stiinta & Tehnologie

# tablete #tablete samsung #tehnologie amoled

A fost aleasa tableta cu cel mai performant ecran! Despre ce gadget este vorba

Este oficial! Expertii IT au desemnat tabletele Samsung Tab S 8,4 si Tab 10,5 drept posesoarele celui mai bun display aparut pe piata pana acum. Noile produse ale sud-coreenilor folosesc tehnologia AMOLED, detronand produsul Amazon Kindle Fire HDX de pe prima pozitie in top.

Duo-ul de tablete lansat de Samsung se poate lauda cu acuratetea culorilor, cea mai mica reflectie a ecranului si variatii reduse de luminozitate la schimbarea unghiului de vedere, cat si cu un contrast al culorilor neatins inca de un alt produs similar.

In privinta acuratetii culorilor de pe ecranul Super AMOLED al celor doua tablete, coreenii se pot mandri si cu depasirea caracteristicilor unui ecran de smartphone, fiind peste tehnologia folosita pentru displayul lui Galaxy S5.

Livrarile vor incepe de luna viitoare, pretul pentru S Tab 8,4 fiind de 399 de dolari, in timp ce varianta de 10,5 inci va avea un pret de 499 dolari.

Sursa foto: gadget.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea