Stiinta & Tehnologie

#televizor vitrina #televizor transparent #televizor #panasonic

A aparut televizorul transparent! Pare desprins din viitor

Televizorul transparent, ce se transforma intr-o vitrina in momentul in care nu este pornit, pare desprins din filmele SF. Iar asta nu este tot! Prototipul creat de Panasonic, va putea fi controlat cu ajutorul gesturilor sau al comenzilor vocale.

Televizorul are doua moduri de functionare: modul ecran si modul transparent. Odata ce este setat in modul transparent, televizorul devine invizibil, asemeni unui geam. Putini isi vor putea da seama ca ai un televizor in casa, odata ce modul invizibil este pornit.

Televizorul are un sistem unic de prindere si poate fi mutat cu usurinta in alt loc daca este necesar. Prinderea acestuia se dace cu ajutorul unei perechi de sine.

Televizorul va functiona in stil clasic cu ajutorul unei comenzi, insa vei avea si posibilitatea de a-l controla prin gesturi sau cu ajutorul comenzilor vocale.

Desi primul display creat de Panasonic avea tendinta sa fie mai intunecat decat televizoarele normale, avand nevoie de o lumina aditionala pentru a oferi o calitate buna a imaginii, ecranul de acum ofera imagini clare si luminoase pe cont propriu. Panasonic va mai lucra la conceptul de televizor transparent si spera ca prima varianta disponibila publicului sa fie gata in urmatorii trei ani, potrivit playtech.ro.

Surse foto: 10stunninghomes.com, theverge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea