Stiinta & Tehnologie

#lansare ces 2014 #noutati ces 2014 #ces 2014

CES 2014: Dispozitivul care iti reaminteste sa stai drept

O companie americana a prezentat la targul de tehnologie care se desfasoara zilele acestea la Las Vegas un gadget cel putin surprinzator. Lumo Lift arata ca o brosa, insa este departe de a fi una.

Gadgetul prezentat de Lumo BodyTech la editia din acest an a Consumer Electronics Show te invata cum sa stai drept. Lumo Lift vine intr-o varietate de culori si se poate atasa ca o brosa la haina ta, poate fi purtat pe guler sau la breteaua sutienului. Micutul dispozitiv detecteaza pozitia corecta a corpului, iar atunci cand aceasta nu mai este cea corecta, el incepe sa vibreze, amintindu-ti sa o ajustezi.

"Lumo Lift monitorizeaza pozitiile si miscarile corpului si, atunci cand nu stai corect, senzorul activeaza o vibratie blanda care iti reaminteste sa iti tragi umerii inapoi si sa ridici capul. Totodata, cu ajutorul unei aplicatii pentru smartphone poti beneficia de feedback, dar si de anumite recompense", a declarat un purtator de cuvant al companiei, citat de Mashable.



In prezent, Lumo BodyTech cauta sa finanteze proiectul printr-o campanie de crowdfunding pe site-ul sau si spune ca produsul ar putea fi lansat la sfarsitul primaverii la un pret situat intre 59 si 79 de dolari.

Foto: techcrunch.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea