Stiinta & Tehnologie

#smartphone #blacberry # blackberry torch #blacberry bold

5 modele noi de Blackberry

research in motion a anuntat cea mai mare lansare de smartphone-uri din istoria sa, scrie Le Monde, citat de realitatea.net. Compania canadiana va lansa pe piata doua modele de Backberry Bold si trei modele de Blackberry Torch .

Research In Motion nu a oferit detalii despre data de lansare a noilor telefoane. In schimb, oficialii companiei au declarat ca peste 225 de parteneri de distributie au inceput sau terminat certificarea noilor telefoane.

Potrivit unei statistici aparute la sfarsitul lunii mai, iPhone era mai folosit decat Blackberry pe teritoriul SUA. La capitolul sisteme de operare, BlackBerry ocupa locul al treilea, cu 24,7% din piata. Pe primele doua pozitii se situeaza sistemul Android (Google) si iOs (Apple), cu 37,1%, respectiv 26,6%.

Le Monde spune insa ca in prezent BlackBerry castiga din ce in ce mai mult teren pe pietele din Africa si Orientul Mijlociu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea