Stiinta & Tehnologie

# pasionati de tehnologie #tehnologie #cadouri

5 Idei de cadouri pentru orice pasionat de tehnologie

Gadget-urile de ultima generatie sunt la mare cautare, iar pasionatii de tehnologie stiu intotdeauna care sunt criteriile de selectie atunci cand vine vorba de alegerea unui produs. Daca esti in cautarea unui cadou inspirat, venim in ajutor cu cateva solutii.

Cu totii avem un prieten care este intotdeauna la curent cu ultimele tendinte in tehnologie si nu ii scapa niciun gadget ori dispozitiv smart din gama de anunturi telefoane. Pare greu sa il surprinzi cu un cadou, insa venim cu cateva sugestii care, cu siguranta nu il vor dezamagi.

Baterie externa

Sa ramai fara baterie in momentele importante ale zilei poate fi un adevarat chin. Spune-i ca te gandesti la el printr-un cadou util care il va ajuta sa nu i se descarce telefonul pe neasteptate. Singurul criteriu de care trebuie sa tii cont este sa alegi o baterie externa suficient de puternica, poate chiar un model care poate incarca mai multe dispozitive in acelasi timp.

Card si stick de memorie

Majoritatea persoanelor aleg acum sa isi pastreze amintirile si documentele in format digital. Pentru a te asigura ca persoana draga va avea intotdeauna suficient spatiu de stocare, fa-i cadou un card sau un stick de memorie. Chiar daca detine deja un card de memorie, niciodata nu strica sa ai cateva in plus.

Boxa portabila

Un cadou inspirat pentru orice pasionat de tehnologie si muzica in acelasi timp. Este un accesoriu pe care il va putea lua cu el oriunde pentru a se bucura de muzica preferata. Boxa portabila poate fi conectata cu usurinta la telefonul mobil si, din fericire, gama variata de anunturi online iti va pune la dispozitie o multime de modele, culori sau forme.

Suport auto pentru telefonul mobil

Daca stii ca prietenul tau petrece mult timp in masina, atunci un suport auto cu siguranta ii va fi de folos. Poti alege un suport de telefon care se fixeaza pe bord, pe sticla sau in grila de ventilatie si care ii va fi util in orice moment al zilei.

Casti bluetooth wireless

Un cadou care il va ajuta sa asculte muzica preferata oriunde. Castile bluetooth sunt un cadou util deoarece sunt dotate si cu microfon, iar asta le va face utile si in preluarea apelurilor telefonice

Pentru un pasionat de tehnologie, pentru un cadou inspirat, poti opta si pentru gadgeturi precum: ceas smart, drona, ochelari de realitate virtuala sau bratara de fitness. Fii sigur ca orice cadou ai alege, surpriza va fi de proportii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea