Stiinta & Tehnologie

#romtelecom #dacia #vehicule utilitare

320 vehicule utilitare Dacia pentru Romtelecom

Automobile Dacia a incheiat cu compania Romtelecom un contract care prevede livrarea a 320 de vehicule utilitare.

Flota contractata de Romtelecom este compusa integral din vehicule Logan VAN si vor fi utilizate de echipele de tehnicieni ai societatii de telecomunicatii.

Colaborarea dintre Dacia si Romtelecom este un exemplu de parteneriat de succes intre 2 companii lider in domeniile lor de activitate. Cu un parc auto compus din peste 1 000 de vehicule utilitare marca Dacia, Romtelecom este cel mai important client al Dacia in ceea ce priveste achizitia de vehicule comerciale .

Cele 320 de vehicule Logan VAN, versiune Pack Confort, sunt echipate cu motorul 1.5 dCi 85 CP, beneficiind astfel de excelente prestatii dinamice si de un consum de carburant extrem de competitiv.

"Suntem onorati de increderea pe care Romtelecom o acorda produselor si serviciilor noastre in general si, in particular, gamei de vehicule utilitare Dacia", a declarat Fabrice Cambolive, director comercial Dacia.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea