Stiinta & Tehnologie

#intimitate #utilizatori #blackberry #rim

3 motive pentru care BlackBerry 10 ar putea fi revelatia anului

RIM pregateste de zor lansarea sistemului de operare BlackBerry 10 si a noilor telefoane pentru data de 30 ianuarie. Iata trei motive pentru care BlackBerry 10 ar putea fi revelatia anului.

Compania canadiana a lucrat mult la revenirea sa in forta, dar poate obtine din nou succesul de dinaintea iPhone? Iata ce avantaje are.

BlackBerry 10, sistem de operare fresh

Dezvoltat in 2012, sistemul de operare BlackBerry 10 a fost creat de la 0 si are astfel un avantaj in fata iOS si Android, care isi arata uneori "varsta".


Magazin de aplicatii BlackBerry plin din prima zi

In numai doua zile de la lansarea magazinului de aplicatii, BlackBerry 10 a adaugat 15.000 de aplicatii, dupa ce RIM a petrecut tot anul 2012 incercand sa convinga dezvoltatorii sa adopte noua platforma.


Garantia intimitatii

iPhone, Android si Windows Phone sunt afiliate celor mai mari companii IT, Apple, Google si Microsoft, care colecteaza informatii despre utilizatori si din telefon si online. RIM nu are prezenta online si i-ar putea atrage pe cei care vor garantia intimitatii.




Primul clip cu sistemul de operare BlackBerry 10 si cateva aplicatii au ajuns deja online.




Sursa foto: Engadget.com, CNET.com, Celularactual.com, Technobuffalo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea