It

#multimedia designer #Simona Gabriela Buzatu #marketing online #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Simona Gabriela Buzatu, alias Artvisiona, este multimedia designer, dezvoltator web si specialist de marketing online – liber profesionist cu peste 10 ani de experienta in domeniu si 15 ani de studii in arte plastice. Abilitatea de a dezvolta si implementa idei creative masurabile pentru web, print si tv o fac unica pe plan local.


 

In anul 2009 a inceput sa scrie pe blogul propriu articole care explica termeni din domeniu pe intelesul tuturor. Din 2012 informatia transmisa prin intermediul blogului a inceput sa fie dispusa intr-un mod inedit. Pe langa articolele insotite de fotografii care ilustreaza ideile expuse, a gasit o metoda mult mai personala de transmitere a mesajului: clipurile educative. Acestea se evidentiaza atat prin utilitatea informatiei transmise, cat si prin tehnicile de filmare, editare, sunet si animatii 3D folosite.

Asadar, daca lucrezi in domeniul comunicarii, atat online, cat si offline, sau daca esti pasionat de acest domeniu sau pur si simplu doresti sa intelegi anumiti termeni, Simona va scrie articole si pe site-ul acasa.ro.

Te invitam sa-i lansezi o provocare. Simona te astepta cu comentarii, sugestii si propuneri despre temele pe care ti-ar placea sa le abordeze. Daca subiectul este suficient de interesant, sunt mari sanse sa devina actorul principal in urmatorul clip video.

Afla aici mai multe despre Simona Buzatu.

Articole scrise de Simona Gabriela Buzatu

  •  
  •  
Simona Buzatu

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te