INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Spiritualitate

# iertare pacate #rugaciune

Sfantul Gheorghe – rugaciunile pe care trebuie sa le spui azi pentru iertarea pacatelor, ajutor si implinirea dorintelor

 

Credinciosii il sarbatoresc astazi pe Sfantul Mucenic Gheorghe. Este o zi de mare sarbatoare, in care crestinii se roaga la marele mucenic pentru iertarea pacatelor,  ajutor si implinirea dorintelor. Iata care sunt rugaciunile pe care toti credinciosii trebuie sa le rosteasca in aceasta zi sfanta.

Rugaciune pentru iertarea pacatelor

"Ca un izbavitor al celor robiti si celor saraci folositor, neputinciosilor doctor, conducatorilor ajutator, Purtatorule de biruinta, Mare Mucenice Gheorghe, roaga pe Hristos Dumnezeu sa mantuiasca sufletele noastre!

 

Tu, Mare Mucenic Gheorghe, care impreuna cu cei fara de trup esti si toate le cunosti din timp si carele de purtatorii de nevointa esti cinstit, miluieste-ne pe noi pacatosii.

 

Vino, Sfante Gheorghe si lumineaza mintea mea, pentru ca sa cunosc eu pacatele ce le-am savirsit; misca inima mea ca sa ma hotarasc si sa ma indrept; ajuta necredintei si slabiciunei mele si scapa-ma cu harul tau de pacatele cele trupesti si sufletesti.

 

Totdeauna numele tau arata inaltimea randuielilor tale, caci dupa chemarea lui Dumnezeu, te-ai aratat cu cuviinta slujitor vrednic al Cuvantului, Dumnezeu-Omului; de aceea cu laude te fericim pe tine Sfante Gheorghe, care ai trecere in fata lui Dumnezeu Tatal.

 

Binecuvanteaza-ne pe noi si fa rugaciunile noastre sa fie de folos.

 

Amin!”

Rugaciune pentru ajutor

“Sfinte Mare Mucenice, ai vietuit dupa vrednicia numelui tau. Ai luat pe umerii tai Crucea lui Hristos si ai lucrat pamantul cel intelenit de inselarea diavoleasca. Ai stat in slava inaintea scaunului Celui Ce le stapaneste pe toate. Fa-te acum mijlocitor al nevoilor noastre! Ingradeste-ne pe noi, nevrednicii, cu rugaciunile tale. Fii izbavitor al celor robiti de pacate, ocrotitor al saracilor, doctor al bolnavilor. Fii indrumator al celor rataciti in intunericul acestei lumi. Izbaveste-ne, ca un milostiv, din toata nevoia. Si alunga tulburarea pacatelor si a primejdiilor de multe feluri. Si ne invredniceste pentru rugaciunile tale, sa fim si noi buni cultivatori ai pamantului vietii noastre!

 

Sfinte Mare Mucenic, ajuta-ne!

 

“Sfinte Gheorghe, cu inima ta mereu atenta fata de altii, cu sufletul tau treaz, tu veneai in ajutorul sufletelor aflate in stramtorare. Vezi, Sfinte Gheorghe, cum drumul meu este aspru, greu, uneori dureros. Sustine-mi curajul impotriva descurajarii care ma pandeste. Sa se deschida ochii spre Lumina. Pentru ca eu sa pot intrezari Iubirea nemarginita a Tatalui meu care ma asteapta si pe care sa-l iubesc.

 

Sfinte Gheorghe, fara teama de chinuri si de moarte in fata puterilor acestei lumi, tu ai laudat maretia Dumnezeului crestinilor si ai distrus idolii. Si astazi, ni se propun mai degraba idoli spre slujire in loc sa-l adoram pe adevaratul Dumnezeu. Ajuta-ne sa rezistam atractiei acestor false divinitati pentru a ne incredinta si darui Tatalui nostru si Mantuitorului nostru, Hristos.

 

Amin!”

Rugaciune pentru implinirea dorintelor 

“O, luptatorule si biruitorule, mare Sfinte Gheorghe, in nevoie si in nenorociri grabnic ajutator si cald sprijinitor, iar celor intristati bucurie nespusa, primeste de la mine (se spune numele) aceasta rugaminte a smeritului tau rob.

 

Pazeste-ma in lumea aceasta si in cea de apoi, de tot necazul si ispita, de boala si nenorocirea. Ajuta-ma pe mine si pe familia mea in (se spune problema). Iti multumesc Sfinte Gheorghe si Te cinstesc pe Tine si Te preamaresc in veci.

 

Amin!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Top

Cauta-ti perechea