Spiritualitate

#momente grele #depasire momente grele #rugaciune #spiritualitate

Rugaciunea care te ajuta sa treci peste momentele grele

Antoine de Saint-Exupery, autorul celebrei povesti "Micul Print" a fost un renumit poet, eseist, scriitor si jurnalist. Cu toate acestea, meseria principala a acestuia a fost cea de aviator, pentru care era si recunoscut la acea vreme.

Antoine de Saint-Exupery a reusit sa cucereasca publicul cu scrierile sale. Printe acestea se numara si o rugaciune ce te ajuta sa treci peste dificultatile din viata.

Rugaciunea de ajutor a lui Antoine de Saint-Exupery:

"Doamne, nu cer minuni si miraje, ci da-mi putere in fiecare zi. Invata-ma sa fac pasi mici. Fa-ma sa fiu atent si inventiv, ca in zilele saptamanilor sa ma opresc la experiente si descoperiri care m-au captivat. Invata-ma corect sa impart timpul meu, sa cunosc ce este prioritar si ce este secundar.

Cer de la Tine sa ma inveti cum sa-mi planuiesc parcursul zilei, sa am timp ca sa ma ma bucur de frumusetea artei! Ajuta-ma sa inteleg ca visele nu ajuta, nici cele despre trecut, nici cele despre viitor. Invata-ma sa fiu aici si acum, sa inteleg ca momentul pe care il traiesc acum este cel mai important.

Izbaveste-ma de convingerea naiva ca totul in viata trebuie sa fie neted. Daruieste-mi o constientizare clara ca infrangerile, caderile si dificultatile sunt o parte a vietii, datorita carora crestem si ne facem intelepti. Aminteste-mi ca inima deseori se contreaza cu ratiunea. Trimite-mi in momentul potrivit pe cineva care imi va spune in fata adevarul, dar sa-mi spuna cu dragoste.

Eu stiu ca multe probleme se rezolva daca nu facem nimic, deci invata-ma sa am rabdare. Stii cat de tare avem nevoie de prietenie. invredniceste-ma sa am acest dar minunat. Daruieste-mi fantezie bogata, ca in momentul si locul potrivit sa daruiesc caldura necesara.

Fa-ma om care sa ajunga la acei de "jos". Scapa-ma de frica sa pierd ceva in viata. Daruieste-mi ceea ce mi-i de folos, nu ceea ce doresc eu. Invata-ma arta pasilor mici!"

Sursa foto: answersfromscriptureonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Cauta-ti perechea