INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Spiritualitate

#practici religioase #credinte #religii #spiritualitate

Credintele si practicile curioase ale religiilor neconventionale. Povesti reale, total surprinzatoare

Multi oameni se identifica cu o anumita religie sau cu un anumit set de convingeri, care ne ghideaza busola morala si ne ajuta sa ne traim viata cat mai bine posibil. In timp ce este obisnuit sa intalnim un coleg crestin, budist, evreu sau musulman, nu este la fel de obisnuit sa intalnim pe cineva din Biserica Eutanasiei, de exemplu.

Ce este religia?

Religia este de obicei credinta si/sau inchinarea la o fiinta sau fiinte spirituale superioare. Se estimeaza ca exista peste 4.000 de religii diferite in lume. Unele dintre cele mai populare includ crestinismul, islamul, hinduismul si budismul. Fie ca vor sa atinga iluminarea divina, fie ca sunt in cautarea alinarii intr-o forma sau alta de fiinta spirituala superioara, oamenii se identifica cu diferite religii din diverse motive personale. Dar exista multe altele care sunt mai putin cunoscute, mai putin intelese si mai greu de accesat.

Biserica Eutanasiei 

"Salveaza planeta, sinucide-te" este un slogan popular printre acesti oameni. De asemenea, sunt cunoscuti pentru ciocnirile lor obisnuite cu pro-viata, deoarece sustin avortul si sinuciderea.

Rastafarianismul

Rastafari se refera la canabis ca la "iarba sfanta", considerand ca are puteri vindecatoare si creeaza sentimente de pace si iubire in cei care o folosesc.

Happy Science 

Happy Science practica iubirea, intelepciunea, auto-reflectia si progresul. Nimic prea ciudat aici, nu-i asa? Cu exceptia faptului ca liderul si fondatorul sau, Ryuho Okawa, sustine ca este salvatorul si reincarnarea vie a lui Buddha.

Scientologia 

Se spune ca acest grup controversat urmeaza o practica, care se presupune ca acum a disparut, numita "fair game". In esenta, aceasta le permite scientologilor sa urmareasca si sa hartuiasca in mod liber pe oricine este considerat un inamic sau impotriva Bisericii Scientologice.

Dudeism  

Dudeismul crede in a o lua usor, in a te relaxa si in a nu-ti face atatea griji, asa cum se subliniaza pe site-ul lor. Hakuna matata!

Confucianismul 

Bazata pe invataturile filosofului chinez Confucius, aceasta religie se invarte in jurul doctrinelor bunei purtari, intelepciunii si relatiilor sociale.

Templul Adevaratei Vieti Interioare 

Cei care urmeaza aceasta religie cred ca drogurile psihedelice precum Dipropyltryptamine si LSD sunt adevarata carne a lui Dumnezeu.

Satanismul 

Satanismul ar putea fi considerat antiteza crestinismului. Adeptii cred in lucruri precum indulgenta, bunatatea doar fata de cei care merita, egoismul si un cod etic de tipul "ochi pentru ochi".

Voodoo 

Voodooistii cred intr-o lume vizibila si una invizibila si ca cele doua lumi sunt interconectate.

Aghori 

Aceasta secta a hinduismului practica ritualuri nebunesti, inclusiv canibalismul, consumul de alcool din cranii umane si purtarea de bijuterii facute din oase.

Stiinta crestina 

De asemenea, Stiinta crestina (a nu se confunda cu Scientologia) crede, de asemenea, in vindecarea prin credinta si ca durerea nu exista cu adevarat, bazandu-se exclusiv pe rugaciunile Stiintei crestine pentru a atenua afectiunile si alte suferinte fizice.

Pastafarianism 

Zeitatea lor? Monstrul spaghetelor zburatoare. Desi nu este considerata o religie reala in SUA, este o religie legitima in Olanda si Noua Zeelanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea