Daca ai nevoie de mai multe gustari rapide pentru o petrecere, incearca si un sos de ceapa . Serveste-l intr-un castron, inconjurat de chipsuri sau legume crude. Este bine sa faci acest preparat din timp, pentru a avea timp sa stea la frigider .
Ingrediente pentru sos de ceapa
- 450 gr smantana;
- 1 1/2 lingurita praf de ceapa;
- 1 lingurita praf de usturoi;
- 1/2 lingurita sare.
Cum se prepara sosul de ceapa
Amesteca praful de ceapa cu cel de usturoi si adauga smantana. Amesteca din nou, apoi asezoneaza cu sare dupa gust. Da sosul la frigider cel putin o ora, astfel incat aromele sa se intrepatrunda. Ai grija sa invelesti castronul cu o folie pentru ca mirosurile sa nu se raspandeasca in frigider.
Cum se serveste sosul de ceapa
Serveste-l cu chipsuri, biscuiti sarati sau legume crude, precum telina, morcovi etc.
Sursa foto: //rawfoodsdiana.com