Sosuri

#busuioc #peste #oua #ulei de masline #sos #maioneza #ceapa verde #lamaie #pui

Maioneza cu busuioc

fumat , pe care il poti folosi la diverse preparate precum peste, carne de pui sau paine prajita.
 

Ingrediente pentru maioneza cu busuioc
 

  • 1 ou
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/3 cana frunze de busuioc proaspat
  • 2 linguri ceapa verde , taiata
  • 1 lingurita sare
  • 1 cana ulei de masline
  • piper negru macinat.
     

Cum se prepara maioneza cu busuioc
 

Pune intr-un blender ouale, sucul de lamaie, busuiocul, ceapa verde, sarea si piperul. Proceseaza continutul pentru 15 secunde. Toarna treptat uleiul, in timp ce blenderul este in functiune.

Dupa ce ai pus tot uleiul, opreste aparatul, curata maioneza de pe margini, apoi proceseaza din nou.

Trebuie sa obtii o maioneza tare.
 

Cum se serveste maioneza cu busuioc
 

Se serveste la diverse tipuri de carne, cu legume, salata sau pe paine prajita. Este bine sa o pui la frigider cam 30 de minute inainte de folosire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului