fumat , pe care il poti folosi la diverse preparate precum peste, carne de pui sau paine prajita.
Ingrediente pentru maioneza cu busuioc
- 1 ou
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 1/3 cana frunze de busuioc proaspat
- 2 linguri ceapa verde , taiata
- 1 lingurita sare
- 1 cana ulei de masline
-
piper negru macinat.
Cum se prepara maioneza cu busuioc
Pune intr-un blender ouale, sucul de lamaie, busuiocul, ceapa verde, sarea si piperul. Proceseaza continutul pentru 15 secunde. Toarna treptat uleiul, in timp ce blenderul este in functiune.
Dupa ce ai pus tot uleiul, opreste aparatul, curata maioneza de pe margini, apoi proceseaza din nou.
Trebuie sa obtii o maioneza tare.
Cum se serveste maioneza cu busuioc
Se serveste la diverse tipuri de carne, cu legume, salata sau pe paine prajita. Este bine sa o pui la frigider cam 30 de minute inainte de folosire.