sos tarhon
Sosul de tarhon este parfumat si usor de facut. Acesta se potriveste cel mai bine impreuna cu preparate din carne.
Ingrediente pentru sos de tarhon
700 gr tarhon proaspat
400 ml supa de pui fara grasime
2 oua
1 lingurita de faina
25 ml otet
sare si piper [..]
Alte informatii despre:
tarhon
,
otet
,
oua
sos tarhon
Puiul cu ciuperci, tarhon si sos de mustar este un preparat usor, cremos si foarte gustos. Se prepara rapid si se serveste cu legume fierte. Il poti servi si cu un pahar de vin alb sec. [..]
Alte informatii despre:
retete pui
,
sos de mustar
,
pui cu ciuperci
,
pui cu tarhon
sos tarhon
Somonul cu sos de tarhon si iaurt este un preparat usor si foarte sanatos. Se prepara foarte repede si este ideal pentru momentele in care nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru gatit. [..]
Alte informatii despre:
mancare
,
somon
,
iaurt
,
somon cu sos de tarhon
sos tarhon
Puiul cu tarhon si lamaie este un preparat gustos si parfumat, potrivit pentru cei care doresc un pranz sau o cina usoara. [..]
Alte informatii despre:
tarhon
,
retete cu pui
,
pui cu tarhon
sos tarhon
Sosul bernaise se serveste langa peste sau legume la cuptor si este unul din sosurile de baza din bucataria franceza. [..]
Alte informatii despre:
sosuri
,
retete
,
sos bernez
,
sos bernaise
sos tarhon
Vrei sa pregatesti o cina usoara si hranitoare? Iti propunem o reteta delicioasa de peste la cuptor in sos alb, care iti va incanta simturile. [..]
Alte informatii despre:
peste
,
sos alb
,
peste la cuptor
,
peste in sos alb
sos tarhon
Fasolea verde cu sos Dijon si capere este o mancare usoara si foarte savuroasa. O poti servi simpla, sau cu preparate di ncarne, cartofi copti cu chili si oregano. La aceste preprat este potrivit un pahar de vin rosu. [..]
Alte informatii despre:
mustar
,
fasole
,
patrunjel
,
ceapa
sos tarhon
O cina usoara sau un praz gustos poate consta dintr-o friptura de ton cu sos. Mancarea va fi gata in aproximativ 40 de minute. [..]
Alte informatii despre:
ton
,
tarhon
,
lamaie
,
menta
sos tarhon
Sosul Bearnaise este un preparat frantuzesc, care a fost servit initial in prima jumatate a secolului al XIX-lea. Numele sosului vine de la orasul elvetian Berna, insa originea preparatului este de fapt franceza. [..]
Alte informatii despre:
tarhon
,
oua
,
ceapa
,
unt
sos tarhon
Conopida cu tarhon si unt este un preparat sanatos, care poate fi servit ca o gustare sau pe post de garnitura. Pentru acest fel de mancare ai nevoie de numai patru ingrediente. [..]
Alte informatii despre:
ulei de masline
,
unt
,
conopida
,
tarhon
,
garnituri
sos tarhon
Pentru a primi titulatura de "gospodina desavarsita", invata sa faci in casa cele mai cunoscute sosuri pentru mancaruri sanatoase si aspectuoase. Sosurile de casa sunt mai naturale si mai hranitoare, fara conservati si pot fi servite de la aperitive la gustari, salate si feluri principale. [..]
Alte informatii despre:
sos hollandaise
,
sos bolognez
,
sos worcestershire
,
sosuri
,
retete sosuri
,
sos tartar
sos tarhon
Bulionul poate fi facut din rosiile proaspete ale verii pentru mancarurile de mai tarziu, in toamna sau iarna. Preparatul poate fi folosit in diverse feluri de mancare: paste cu sos de bulion, ostropel de pui cu sos de bulion, spaghete cu bulion, spanac in bulion, ciorba de varza cu bulion, supa de zarzavat cu bulion, frigarui cu bulion etc. [..]
Alte informatii despre:
bulion
,
sos de rosii
,
bulion de casa
,
bulion de rosii
,
paste de tomate
sos tarhon
Sosul Tartar este un sos alb, facut din maioneza sau maioneza de usturoi, peste care se adauga castravete sarat, capere, ceapa (sau arpagic) si patrunjel proaspat. Uneori se mai adauga si oua fierte tari, masline, hrean iar mustarul Dijon este folosit cateodata pe post de emulgator. Iar pentru o [..]
Alte informatii despre:
sos
,
sos tartar
,
culinar
,
tartar
sos tarhon
Frunzele de tarhon, tocate fin si puse in salata de cruditati sau adaugate in ciorbe, au efect intineritor. De asemenea, ele ajuta la regenerarea ficatului, reduc colesterolul, curata vasele de [..]
sos tarhon
Supa de mazare cu sparanghel si tarhon proaspat este o reteta pentru intreaga familie, a carei aroma deosebita, datorata tarhonului proaspat, va fi apreciata de toata lumea. In plus, este foarte saraca in grasimi si foarte sanatoasa. [..]
Alte informatii despre:
supa
,
retete supa
,
supa de mazare
,
supa de sparanghel
,
retete sparanghel
sos tarhon
Ciorba de tarhon cu afumatura este potrivita pentru serile friguroase de toamna. Are o textura consistenta, un gust puternic aromat si bun. O poti servi cu paine calda cu seminte. [..]
Alte informatii despre:
morcovi
,
ardei
,
ceapa
,
oua
,
smantana
,
ciorba
,
cartofi
,
telina
,
tarhon
,
ciolan
,
afumatura
sos tarhon
Salata cu vinaigrette de hrean este un preparat aromat, potrivit pentru o masa usoara, din carne slaba si paine neagra. Iti va lua numai 5 minute sa o pregatesti.
Ingrediente pentru salata cu vinaigrette de hrean
220 grame de salata verde sau laptuca
1 castravete
sos [..]
Alte informatii despre:
salata
,
laptuca
,
hrean
,
vinaigrette
sos tarhon
Pastele cu praz si dovlecei se prepara repede si sunt foarte gustoase. Sunt ideale pentru momentele in care nu ai timp de gatit. Le poti servi atat reci, cat si calde. Daca iti place, poti servi aceste paste si cu parmezan ras [..]
Alte informatii despre:
paste
,
praz
,
dovlecei
,
ciuperci
,
smantana
,
vin
sos tarhon
Puiul cu ciuperci si usturoi in vin este un preparat potrivit pentru pranz sau cina si poate fi facut in mai putin de 25 de minute. [..]
Alte informatii despre:
ciuperci
,
pui
,
pui cu ciuperci
,
sos de vin
sos tarhon
Odata luat de pe foc, porumbul copt poate fi servit ca atare sau impreuna cu niste sosuri care ii pot oferi un plus de savoare. Iata cateva idei pentru a servi porumbul copt. [..]
Alte informatii despre:
porumb
,
legume
,
legume de vara
sos tarhon
Pieptul de pui este un aliment popular, recomandat in diete, pentru mesele copiilor sau pentru cinele usoare si hranitoare. Avand mai putine calorii, pieptul de pui poate fi alegerea cea mai potrivita, mai ales daca stii cum sa-l gatesti sanatos. [..]
Alte informatii despre:
retete piept de pui
,
retete
,
sfaturi culinare
,
piept de pui
,
pui