Social

#lucrari decorative #tavan #stele #cer #decoratiuni interioare #concurs spaceart #spaceart

Zodia ta pe un cer instelat

Te-ai gandit vreodata ca poti avea acasa zodia ta pe un cer instelat ? Ti-ai dorit sa adormi leganat de imaginea constelatiei favorite, intr-o atmosfera de poveste? Acum este posibil, cu SpaceArt Creations.

Alege una dintre creatiile SpaceArt pentru casa ta si lasa-te inspirat de intunericul sclipitor din “Fereste Instelate”, “Hobloul Spatial”, “ Cupola Instelata ” sau “Ploaia de Meteoriti”. Sunt doar cateva dintre modelele oferite de firma SpaceArt. Intra aici si descopera toate modelele.

Vei putea avea in dormitorul tau o bucatica de cer care aduce originalitate casei tale, noapte de noapte. Creatiile SpaceArt sunt complet invizibile in timpul zilei, astfel incat vei avea numai pentru tine cerul noptii.

Constelatia zodiei tale, noapte de noapte

Iar daca esti pasionat de astrologie, SpaceArt iti propune modele pe care le poti personaliza cu o constelatie astronomica speciala pentru tine sau chiar cu zodia ta favorita. Modelele care se pot personaliza sunt diferite, concepute special pentru a te regasi cel putin intr-una dintre ele: "Hubloul Spatial" , "Cerul Instelat" , "Cupola Instelata", "Echilibru Cosmic" si "Personal Planetarium".

Cerul Instelat SpaceArtAcestea sunt potrivite pentru orice spatii cu rol de a inspira si de a relaxa beneficiarul. Decoreaza-ti tavanul din dormitor, camera de meditatie sau terasa cu piscina, pentru o atmosfera ambientala deosebita. Trebuie doar sa le spui specialistilor SpaceArt data nasterii tale sau a persoanei careia i-ai putea face un astfel de cadou minunat si acestia vor crea imaginea virtual-holografica a constelatiei zodiei dorite.

Adauga stele cazatoare, corpuri cereste sau nori de gaz cosmic pentru o poarta unica spre alt univers. Si toate acestea fara modificarea tavanului, fara instalarea unor dispozitive electronice si fara proiectoare de iluminat.

Lumea de Basm SpaceArtConceptul SpaceArt

Creatiile Spaceart se aplica pe orice suprafata a peretului, indiferent de finisaj sau culoare. Cea mai mica decoratiune, “Fereste Instelate”, este potrivita pentru orice suprafata, beneficiarul alegand forma si dimensiunile.

SpaceArt este prima firma de decoratiuni interioare vizibile noaptea si se adreseaza persoanelor de orice varsta care isi doresc putina relaxare acasa. Poti sa te bucuri chiar tu de o creatie SpaceArt, poti sa-i faci o surpriza minunata copilului tau, care va fi impresionat de efectele vizuale sau ai posibilitatea sa comanzi o lucrare pentru niste prieteni dragi. „Daruind emotii ai in permanenta satisfactii si impliniri. Am intalnit reactii diverse: o contemplare de mai multe minute impreuna cu mesajul, pana la un ras necontrolat de entuziasm, in special la copii”, a spus Alexendru Barbu, Creator&President C.E.O. SpaceArt Romania.

Participa la concurs si castiga o lucrare decorativa SpaceArt Creations.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea