Social

# miting aerian #ziua aviatiei

Ziua Aviatiei! Programul mitingului aerian de luni, 20 iulie

Luni, 20 iulie, este sarbatorita Ziua Aviatiei. Anul acesta este un motiv in plus de sarbatoare. Se implinesc 110 ani de la primul zbor al lui Aurel Vlaicu.

 

In Bucuresti, au inceput deja antrenamentele fortelor aeriene romane pentru ″Ziua aviatiei″. Astfel, luni, 20 iulie, Capitala va fi survolata de avioane si elicoptere, intr-un zbor simbolic. 

Aviatia militara isi va desfasura pe cerul Bucurestiului aeronavele de lupta, dar si pe cele de transport. Pe langa acestea, vor defila si aparatele de zbor ale ministerului de Interne, Serviciului Roman de Informatii ori ale Aeroclubului Romaniei.

Si pentru ca este o zi speciala, de Ziua Aviatiei, la mitingul aerian organizat de FAR va survola si o aeronava Boeing 737-700  aparinand companiei Tarom.  

Circulatie restrictionata si reguli stricte pentru spectatori

Luni dimineata, intre orele 9:30 si 11:30, circulatia pe bulevardul Aviatorilor va fi restrictionata.

In cotextul pandemiei de coronavirus, organizatorii evenimentului le reamintesc celor care vor sa vada spectacolul de pe bulevardul Aviatorilor ca masurile de siguranta si distantarea sociala raman absolut obligatorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea