Social

#concert #parada #teatru #sarbatoare #zilele bucurestiului

Zilele Bucurestiului, doua zile de sarbatoare

Spectacole de teatru si concerte, parade, proiectii de filme, focuri de artificii! Pregatirile pentru Zilele Bucurestiului sunt in toi. Cu bune si rele, Capitala implineste in acest weekend 549 de ani. Timp de doua zile inima Romaniei va fi in sarbatoare.

Autoritatile promit ca in cele doua zile vor fi evenimente pentru toate gusturile. Mai mult, ne vom aduce aminte de ce Bucurestiul era numit "Micul Paris".

Startul sarbatorii se da astazi dimineata, in centrul istoric . De acolo va porni o parada cu trasuri, domnite cochete desprinse din poveste si cavaleri in costume de epoca. Totul va culmina aici cu o bataie cu flori.

In centrul istoric vor fi fanfare si spectacole de strada cu taraf. In Parcul Unirii, artistii de la Circul Globus vor oferi un spectacol, iar pe Bulevardul Unirii, la Aleea cu Fantani, Teatrul Masca ne va incanta cu o adevarata parada a unor marionete uriase.

Nu vor lipsi nici artistii de la sau Fanfara din Vorona. Ovidiu Lipan Tandarica si Ansamblul Doina Dunarii va asteapta pe o scena amplasata in Piata Constitutiei, tot aici urmand a sustine concerte si artisii rusi, greci si croati.

Continuarea in Realitatea TV


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea