Social

#adrian nastase #proces adrian nastase # verdict adrian nastase

Zi importanta pentru Adrian Nastase

Curtea Suprema va anunta luni verdictul in dosarul "Zambaccian", ultimul proces in care fostul premier Adrian Nastase il mai are pe rol.

Adrian Nastase a declarat, recent, ca este optimist in aceasta privinta si spera sa fie achitat. Fostul premier a fost deja condamnat in martie 2012 in acest dosar la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, insa luni va primi sentinta definitiva.

In cazul in care cei cinci magistrati care formeaza completul de judecata isi mentin sentinta de trei ani de inchisoare cu suspendare, Adrian Nastase va fi trimis din nou in penitenciar deoarece aceasta decizie vine dupa o alta condamnare, cea din dosarul "Trofeul Calitatii".

"Sunt pregatit psihic pentru achitare, pentru ca asa mi s-ar parea normal. Celelalte variante nu am de ce sa le iau in considerare, dupa ce i-am ascultat pe avocati mi-am dat seama cat de firava este acuzarea", a declarat Adrian Nastase in luna decembrie.

Sursa foto: victorponta.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea