Social

#suspendare #dopaj #mutu

Zi decisiva pentru Mutu

Adrian Mutu va afla luni ce decizie au luat magistratii Tribunalului Antidoping Italian in cazul de dopaj in care este implicat fotbalistul roman. Sedinta tribunalului va incepe in jurul 11.30.

Procuratura Antidoping a Comitetului Olimpic Italian (CONI) a solicitat, pin vocea lui Ettore Torri, o suspendare de un an pentru varful Fiorentinei, conform articolului 10.4 din codul WADA. Asta inseamna ca desi " Briliantul " nu este considerat recidivist dupa episodul "cocaina" din perioada in care evolua la Chelsea, el trebuie pedepsit exemplar.

Pe de alta parte, avocatii lui Adi Mutu , condusi de Ninno D'Avirro, au solicitat Tribunalului Antidoping reducerea semnificativa a pedepsei initiale , aparatorii romanului dorind o pedeapsa de maxim jumatate de an.

Jurnalistii din Italia au avansat deja informatia conform careia internationalul roman va scapa usor, cu maxim sase luni de suspendare, ceea ce inseamna ca acesta va "prinde" finalul sezonului din Serie A in teren.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea