Social

#arsavin #rusia #nationala

Zenit a respins o oferta de 15 milioane de euro de la FC Barcelona pentru Arsavin

Clubul euro pe care spaniolii de la FC Barcelona au facut-o pentru mijlocasul Andrei Arsavin , dupa cum informeaza site-ul oficial al gruparii ruse.

"Barcelona a facut o oferta de 15 milioane de euro pentru Andrei si de aceea am decis sa intrerupem negocierile cu gruparea spaniola. Nu am mai primit alte oferte pentru Arsavin si, pentru moment, nu se mai discuta despre un eventual transfer", informeaza site-ul clubului Zenit .

Saptamana trecuta Zenit i-a oferit lui Arsavin posibilitatea sa isi prelungeasca intelegerea pana in anul 2012, clubul oferindu-i jucatorului, care se pare ca primeste un salariu de trei milioane de euro, doua saptamani sa se decida.

Mijlocasul a declarat de mai multe ori ca isi doreste sa evolueze la o alta echipa, iar Barcelona reprezenta prima sa optiune.

Jucatorul nu a evoluat in meciul pe care echipa sa l-a jucat in ultima etapa de campionat impotriva celor de la Tom Tomsk, scor 5-1, pentru ca antrenorul olandez Dick Advocaat a spus ca nu il va folosi pe mijlocas pana cand situatia sa la echipa nu va fi clara.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea