Social

#romani #libia #repatriere # tripoli

Zeci de romani din Libia s-au intors in tara

Dupa ce au trecut prin clipe de cosmar, zeci de romani se intorc din Libia . La initiativa Ministerului roman de Externe si cu ajutorul Ministerului Apararii de la Bucuresti doua avioane militare au fost trimise pentru evacuarea cetatenilor romani din Libia.

Primii romani au ajuns in Romania in aceasta dimineata, in jurul orei 6.00. Avionul a adus 47 de persoane care lucrau in Libia.

"Ce-i acolo e teroare. Situatia e foarte grava. Nu stii ce va fi azi si peste 2 - 3 zile. Nu se poate stabiliza nimic. S-a tras si se trage in continuare", a povestit un roman.

In Libia mai traiesc aproximativ 500 de romania. Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca 211 cetateni romani au fost repatriati din Libia pana vineri dimineata.

In cursul zilei de vineri o alta aeronava va ateriza pe aeroportul din Tripoli care va aduce in tara si alti cetateni romani aflati in Libia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea