Social

#zbor Rusia #aterizare avion #bataie pasageri

Zbor de pomina in Rusia! Bataie de proportii intre pasageri

Pilotii unui avion ce efectua un zbor de la Moscova catre India au fost nevoiti sa aterizeze de urgenta pe aeroportul din Astrahan dupa ce pasagerii au iscat o bataie generala.


Potrivit martorilor, scandalul a fost declansat de un pasager care se afla in stare de ebrietate. Deoarece acesta a antrenat in conflict cea mai mare parte a pasagerilor, pilotul a fost nevoit sa aterizeze de urgenta.

Un clip cu bataia generala din avion a fost postat de un pasager pe reteaua de socializare Twitter. Acesta a precizat ca "in bataie au fost implicati 165 de pasageri, trei stewardese, un pilot si un inginer de bord".

Imediat ce avionul a aterizat, politia din Rostov pe Don a retinut un tanar in stare de ebrietate narcotica si alcoolica, care abia daca isi mai aducea aminte numele. Barbatul a primit zece zile de inchisoare, iar restul pasagerilor au fost cazati la un hotel.



Sursa foto: romanialibera.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea