Social

#adrian nastase #zambaccian 1 #vot

"Zambaccian 1", din nou la vot in Camera Deputatilor

Inceperea urmaririi penala a lui Adrian Nastase in dosarul " Zambaccian 1 " va fi dezbatuta din nou in plenul Camerei Deputatilor.

Biroul Permanent al Camerei a decis discutarea in plen pentru a treia oara a cererii procurorului general pentru inceperea urmaririi penale a social democratului.

Cu 7 voturi "pentru" si 5 "contra", Biroul a decis ca decis votarea punctului de vedere al Comisiei de regulament. In urma cu doua saptamani, aceasta a ajuns la concluzia ca solicitarea procurorului general este inadmisibila, informeaza Cotidianul.

Daca plenul Camerei accepta pozitia Comisiei de regulament, Adrian Nastase va scapa de urmarirea penala in dosarul "Zambaccian 1". In cazul in care aceasta este respinsa, deputatii vor vota din nou cererea de incepere a urmaririi penale.

Laura Codruta Kovesi , procuror general , a cerut reluarea votului din 13 august 2008 in dosar care il implica pe Nastare. Anul trecut, plenul a respins cererea, motivand prin modificare regimului de imunitate in Parlament.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea