Social

#black friday #pagini aurii

Yellow Pages Black Friday

In perioada 22 - 29.11.2013 brand-ul Pagini Aurii se alatura campaniei "Black Friday" prin acordarea unui discount de 50% la achizitia oricarui tip de anunt pe platforma de search a motorului de cautare business www.paginiaurii.ro.

FCR Media On Line ofera reducerea de Black Friday pentru comenzile ferme transmise prin intermediul urmatoarelor modalitati: mesaj cu textul "Doresc anunt Black Friday" si datele de contact la adresa de mail contact@paginiaurii.ro, prin apel telefonic la numarul 021.20.20.900 (apel cu tarif normal) sau direct pe site prin intermediul serviciului Chat Online.

Noul paginiaurii.ro se prezinta intr-un format cu totul nou fiind reconceput pentru a oferi utilizatorilor acces direct la o baza de date completa, actualizata zilnic, in care gasesc cele mai relevante si detaliate rezultate despre companiile de care sunt interesati, din Romania si Europa. Motorul de cautare are si o componenta separata in limba engleza, prezenta pe site-ul corporate www.fcrmedia.ro

Despre Paginii Aurii

Infiintata la 01.03.2013, FCR Media On Line a achizitionat integral Solutia / Produsele On Line de la ex-Pagini Aurii SA salvand astfel de la faliment conceptul de traditie al Pagini Aurii in Romania.

Ca o mentiune importanta, FCR Media On Line NU a cumparat societatea falimentara Pagini Aurii S.A. si evident NU are nici o legatura cu actiunile si datoriile acesteia din trecut.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea