Social

#workshop #responsabilitate sociala #organizatii # dialog social

Workshopuri pentru promovarea dialogului social

O serie de workshopuri pentru promovarea dialogului social cu tema “Parteneriate sustenabile si bune practici in responsabilitatea sociala” vor avea loc in aceasta perioada. Workshopurile sunt adresate organizatiilor si sunt organizate de reteaua “Actionam Responsabil”.

Scopul central este sa ii familiarizeze pe participanti cu notiunile de baza despre CSR si dezvoltare durabila, sa ii ajute sa-si identifice stakeholderii si sa stabileasca parteneriate de succes pentru proiectele pe care le desfasoara.

Facilitatorii workshop-urilor sunt o serie de experti in CSR de renume: Dumitru Bortun (SNSPA), Camelia Crisan (SNSPA), Cristina Horia (Fundatia Sensiblu), Luminita Oprea (Autoarea cartii “ Responsabilitate Sociala Corporatista”), Dragos Dehelean (ResponsabilitateSociala.ro), Cristian Ducu (Centrul de Cercetare in Etica Aplicata) si Alin Stancu ( bucuresti ).

Participarea este gratuita si deschisa pentru reprezentanti din ONG-uri, patronate, sindicate, asociatii de IMM sau camere de comert. In functie de regiunea de dezvoltare din care provin, acestia pot participa la sesiunea care li se adreseaza, in perioada 12- 28 august , in statiunea Mamaia. Organizatorii le vor asigura cazarea si masa, precum si decontarea cheltuielilor de transport.

Detalii despre inscrieri si despre programul workshop-urilor pot fi gasite pe site-ul Actionam Responsabil.

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea