Social

Wisla danseaza hardwork

Dan Petrescu le-a sintetizat elevilor sai ce au de facut din ianuarie.

A trecut o jumatate de ora de la intilnirea cu noul antrenor si mie imi umbla prin cap vorbele «hard work» in continuare, a declarat capitanul Wislei, Arkadiusz Glowacki. Polonezul a exprimat starea de spirit indusa la echipa de Dan Petrescu.

Bursucul a inceput sa faca ordine la campioana Poloniei, reformind complet staff-ul tehnic , relateaza cotidianul Gazeta Wyborcza. Petrescu s-a intilnit mai intii cu echipa, apoi cu fostul antrenor, Tomasz Kulawik. Cea mai lunga discutie a avut-o insa cu directorul sportiv Grzegorz Mielcarski si cu portughezul Mario Branco , angajat de Wisla pe post de scouter. Fostul international al Sportului s-a intilnit deja si cu presedintele clubului, Boguslaw Cupial, cu care se pare ca a ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste transferurile: Trebuie sa cumparam fotbalisti buni la un pret bun. Petrescu a umblat serios si la componenta echipei tehnice: antrenor secund va fi Cristinel Pojar , de portari se va ocupa Dumitru Stingaciu, iar preparator fizic a fost ales italianul Michele Bonn. Dorind sa intareasca si lotul, Wisla e aproape gata sa semneze un nou contract, pe trei ani, cu Mauro Cantoro. Argentinianului de 29 de ani i s-a oferit un contract de 300.000 de euro, cel mai mare din istoria fotbalului polonez.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea