Social

#moda #magazin online #wildfashion.ro

Wild Fashion, cea mai rapida si accesibila solutie in materie de moda

Te-ai saturat sa pierzi toata ziua umbland prin magazine? Te enervezi atunci cand trebuie sa suporti toanele vanzatorilor? Avem pentru tine solutia cea mai rapida si accesibila in materie de moda: magazinul online Wild Fashion.
 

Despre Wild Fashion
 

Wild Fashion s-a infiintat in 2008, cu scopul de a veni in sprijinul femeilor sofisticate, sexy, energice si care vor sa fie remarcate prin stilul vestimentar.

Daca iti place sa fii mereu in centrul atentiei, iar monotonia nu are ce cauta in viata ta, atunci ai nimerit exact unde trebuia. Gama de produse expusa pe site este mereu in randul noilor tendinte , uneori chiar cu un pas inaintea lor.

Indiferent ca e vorba de o seara de club, un eveniment sofisticat sau o petrecere tematica, Wild Fashion te ajuta sa alegi cel mai potrivit stil vestimentar.

Magazinul ofera produse de calitate, la preturi accesibile pe care le poti avea la tine acasa in doar 24 de ore. Mai mult decat atat, la fiecare produs pe care-l comanzi primesti puncte loialitate care se transforma in voucher de reducere, pe care-l poti utiliza la urmatoarea comanda.

Ai comandat produse care depasesc 295 de lei? Wild Fashion ti le aduce acasa, fara sa mai fie nevoie sa platesti transportul lor. Esti din Timisoara? Beneficiezi de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.
 

Ce produse gasim la Wild Fashion
 

La Wild Fashion gasesti sute de produse de imbracaminte si incaltaminte. De asemenea, mai poti cumpara: posete , lenjerie, corsete, diferite accesorii, ciorapi, manusi, costume de baie, pantaloni, rochii de dama. Nu lipsesc nici costumele pentru ocazii speciale: club, petreceri tematice , Valentine’s Day, Craciun, Halloween.

Preturile sunt incredibile. De exemplu, o superba rochie neagra de seara costa doar 79 de lei. Vrei un corset cu care sa-l dai gata pe iubitul tau? Pretul unui asemenea accesoriu este de 89 de lei. Majoritatea posetelor de calitate costa cu mult peste 100 de lei. Wild Fashion este insa exceptia. Aici poti achizitiona o poseta crem cu numai 98 de lei.

Nu trebuie sa ratezi nici ofertele la pantofi. Poti face senzatie cu o irezistibila pereche de pantofi cu toc cui de 14 centrimetri si platforma de 4 centrimetri. Pantofii sunt confectionati din piele ecologica, pretul unei perechi fiind de 129 de lei.


 

Tot la 129 de lei gasesti si o pereche de pantofi simpli, dar de mare de efect. Pantofii , fabricati tot din piele ecologica, sunt accesorizati in partea posterioara cu un ciucure cu fasii lungi din piele. Sunt comozi, se aseaza foarte frumos pe picior si ii poti asorta cu o fusta de piele si un tricou cu imprimeuri. II gasesti in trei variante cromatice: rosu, alb si negru.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea